YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Organitzacions veïnals i partits polítics de l'Hospitalet rebutgen el pla urbanístic de la Granvia

Grups de l'oposició a l'Ajuntament de l'Hospitalet estudien emprendre accions legals per paralitzar el pla director urbanístic Granvia-Llobregat, aprovat avui per la Generalitat de Catalunya

Organitzacions veïnals i partits polítics de l'Hospitalet rebutgen el pla urbanístic de la Granvia. | NO MÉS BLOCS

Organitzacions veïnals i partits polítics de l'Hospitalet de Llobregat han mostrat el seu malestar per l'aprovació per part de la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya del pla director urbanístic (PDU) Granvia-Llobregat, que permetrà perllongar el soterrament de la Gran Via de l'Hospitalet, crear un gran parc urbà en Cal Trabal amb més de 30 hectàrees, i guanyar espai per a activitats empresarials i d'investigació biomèdica.

«El PDU es durà a terme al mateix temps que a l'Hospitalet convivim amb barracons a l'escola pública», han denunciat avui en roda de premsa els representants de la plataforma No Més Blocs, que han asseverat que el pla urbanístic «amaga requalificacions i compra-vendes que beneficien els mateixos de sempre».


«La plaça d'Europa, que venien amb les mateixes mentides que el PDU, és prova viva de com els beneficis dels que parlen no són certs», ha manifestat l'organització que, juntament amb l'Associació de Veïns de Bellvitge i SOS Delta del Llobrgat, ha avisat que continuaran mobilitzant-se en contra del desenvolupament del pla urbanístic.

D'altra banda, ERC de l'Hospitalet ha informat a través d'un comunicat que estudia emprendre accions legals per paralitzar el projecte i lamenten «l'aprovació unilateral i sense consens» del pla urbanístic, aprovat en una comissió presidida pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. Els republicans han anunciat que estudiaran diferents accions legals amb l'objectiu d'impedir l'edificació a la zona de Cal Trabal. En aquest sentit, el grup municipal d'ICV-EUiA-Pirates ha demanat la nul·litat de l'aprovació provisional del PDU en la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità del passat 27 de febrer per un «defecte de forma».


Comentaris

envia el comentari