Oriana confessa que Kiko la va acompanyar al bany tot i que «no li va baixar les calces»

Les dues 'ex supervivientes' han començat una batalla amb Kiko com a protagonista després del brutal atac de gelosia de Gloria Camila

«Oriana, vas poder arribar fer caca?» li va preguntar el presentador a Oriana | Telecinco
 
 

Oriana Marzoli ha durat molt poc a 'Supervivientes 2017', la col·laboradora del programa gairebé que ha passat més temps anant i tornant d'Hondures que a la mateixa illa després que fos triada per ser el «fantasma del passat» de la temporada, i conviure durant set dies amb Kiko Jiménez al mateix temps que l'audiència va expulsar definitivament a la seva xicota Gloria Camila. L'ex participant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' va reaparèixer el dimarts, 4 de juliol, al plató. Vázquez li va plantejar una qüestió que va acabar portant la primera baralla de la nit amb un enorme atac de gelosia per part de Gloria Camila, tal com explica 'Bekia'. «Oriana, vas poder arribar fer caca?» li va preguntar el presentador, i ella va respondre «No. Si és que, fins i tot per fer pipi li demanava a Kiko: Siusplau, acompanya'm una mica més cap a la zona de les escales». Davant aquesta revelació el presentador no va poder evitar dirigir-se a Gloria Camila, «Però escolta una cosa, tu això ho sabies, Gloria Camila? Que la va acompanyar Kiko per anar a fer pipi...?»

«No, home. Tampoc estava enganxat a mi» va aclarir Oriana mentre que Gloria Camila la interrompia per afirmar que «crec que és bastant gran per fer pipi sola, no?», i així continuant la guerra que ja va començar a la casa de l'arbre, on Glòria no li va fer cap mena de gràcia deixar al seu xicot amb companyia del «fantasma del passat». «No, les calces no me les va abaixar... Si et preocupa això», va afegir Oriana amb rotunditat, deslligant els aplaudiments del públic. «No, jo tinc un dubte. És que no sé què té a veure en què sigui gran com perquè em facin por les bestioles que hi havia allí. No li vaig dir, abaixa'm les calces estimat, no» va afegir la jove després de l'atac de Gloria Camila, qui, lluny de callar, li va dir diverses vegades «ja t'agradaria». I, per si no ho havia sentit, el presentador ja es va encarregar de ressaltar-ho, «Diu Gloria Camila que ja t'agradaria, Oriana». I Oriana va respondre ensenyant el seu anell de compromís matrimonial amb el seu promès, Luis Mateucci, «No, no, estimada. Estic feliçment compromesa i molt enamorada». «Ah, ja en som dos» va respondre Gloria Camila, ja que el seu xicot Kiko li va demanar matrimoni quan va ser a la casa de l'arbre per acomiadar-se d'ella abans de tornar a Espanya. Una vegada més, aquestes dues personalitats han mostrat davant de les càmeres la seva poca connexió i sobretot la seva rivalitat que tenen tant dins com fora del concurs.


Comentaris

envia el comentari