ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Oriana Marzoli confessa que la postura del gosset és la seva preferida

La nova assessora de l'amor de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha dit que la seva postura sexual preferida és la del gosset

Oriana Marzoli ha tornat a Telecinco. | Instagram

Oriana Marzoli ha tornat a Espanya. L'extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha tornat a la pantalla petita després d'anar-se'n per participar en un concurs anomenat 'Amor a prueva' a l'Amèrica del Sud amb la seva parella, Luis Mateucci. La jove ha sigut notícia aquests dies per la seva greu crisi a 'Supervivientes', que va acabar obligant-la a abandonar el concurs de Telecinco. Després d'aquest fracàs, però, la cadena va voler premiar la seva actitud i li va oferir participar com a assessora de l'amor al programa 'Mujeres y hombres y viceversa', on es va donar a conèixer ja fa anys. 

Després d'aquesta bona notícia, ara Marzoli està més a prop que mai de Telecinco i per aquesta raó ha decidit fer una ràpida entrevista a 'MTMad', en què li han fet diverses preguntes personals. Queda clar que, després de l'entrevista, la confessió que més ha cridat l'atenció als seus seguidors ha estat, sens dubte, la resposta sobre la seva postura sexual preferida. La nova assessora de l'amor de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha contestat, amb la ironia que la caracteritza, afirmant que la postura del gosset és la seva preferida: «No ho sé, m'agraden molt els gossos». 


Comentaris

envia el comentari