ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Oriana Marzoli critica durament Amaia per no depilar-se les aixelles

La veneçolana s’ha servit del seu programa al canal Mtmad per explicar que aquesta decisió li sembla «lamentable»

Oriana Marzoli
Oriana Marzoli critica durament Amaia per no depilar-se les aixelles | mtmad

Ningú diria que un cos sense depilar fos capaç de crear enrenou. Però el cert és que el fet que Amaia decidís presentar-se als Premis Goya amb borrissol a les seves aixelles ha creat tanta polèmica que avui dia encara es parla del tema. Una de les últimes en pronunciar-se sobre aquest aspecte ha sigut la popular concursant de realities Oriana Marzoli, que ha qualificat aquesta decisió de «lamentable».

Oriana Marzoli no aprova que Amaia no es depili

Els fets, tal com recull ‘La Coctelera’, han tingut lloc uns dies enrere. La veneçolana ha aprofitat el seu espai a Mtmad ‘Algo pasa con Oriana’ per llançar dures crítiques contra l’exconcursant d’’Operación Triunfo’ Amaia per la seva decisió d’aparèixer a la gala dels Goya sense haver-se depilat les aixelles prèviament.

Quelcom que no és d’estranyar, ja que l’artista ha deixat patent en diverses ocasions quina és la seva opinió sobre el tema, i ha continuat assistint a tota mena d’esdeveniments sense haver-se passat prèviament la fulla de depilar per cap lloc. Una actitud que no només no agrada a Oriana, sinó que la disgusta profundament. 

Oriana Marzoli
«Deixeu el tema del feminisme», demana la veneçolana | mtmad
 

Així les coses, la veneçolana llançava el següent dard enverinat a Amaia: «A mi aquesta marranada de no depilar-se les aixelles em sembla lamentable». Però Oriana no s’ha quedat aquí, ja que ha reiterat en diverses ocasions que «a mi, particularment, em fa massa fàstic».

«Deixeu el tema del feminisme», demana la veneçolana

La popular concursant de realities també ha volgut contestar a la seva companya a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ Nagore Robles, que després de la gala va sortir en defensa d’Amaia i va formular la següent qüestió: «Per què hem de ser esclaves de la fulla de depilar?».

En aquest sentit, Oriana ha fet patent que «a mi, Nagore em cau súper bé, però jo ho sento. Això no té res a veure amb què les dones ens hàgim de depilar o no». La veneçolana va un pas més enllà i, fins i tot, afirma el següent: «Deixeu, si us plau, el tema del feminisme».

Per acabar la seva intervenció sobre el tema, Marzoli va interpel·lar directament a Amaia, demanant-li això: «Deixa’t de xorrades i de modernismes. I, si us plau, depila’t, d'acord?».

  • Potser t'interessa:  Adara i Hugo, exconcursants de ‘Gran Hermano’, ja són pares.

Comentaris

envia el comentari