Oriana Marzoli incendia Instagram amb el seu últim nu

L'extronista és la més estimada i desitjada a Espanya segons 'Interviú'

 

 

 

De nou Oriana Marzoli ha incendiat les xarxes socials amb una nova imatge d'Instagram. L'exparticipant de 'Mujer y Hombres y Viceversa' és considerada la tronista més estimada i desitjada segons recull 'Interviú'. 

 

Així ho relatava la revista, que assegurava que la veneçolana, que ja havia estat portada de la revista fins a en tres ocasions, havia aconseguit reunir el 29% dels vots, superant a Sofia Suescun, que quedava en segon lloc. Finalment, Lola Ortiz quedava en tercera posició.

 

I és que Oriana, que va irrompre en el panorama televisiu espanyol com un huracà de sensualitat i passió, té enamoradíssims als seus fans. La maca extronista manté unes xarxes socials molt actives i té acostumats als seus seguidors, més d'1,3 milions a tota classe de provocatives fotografies. Així, no és estranyar veure com ella posa mig despullada, amb llenceria o en banyador (demostrant la seva excel·lent figura).

 

La fotografia que tothom comenta

Aquesta ocasió no és una excepció, i Oriana s'ha deixat veure sobre el seu llit, gairebé nua i deixant a la vista el contorn dels seus pits i el seu glutis. L'extronista ha tornat completament bojos als seus seguidors, amb aquesta fotografia en la qual, sense ensenyar realment res, és com si ho mostrés tot.

 

La seva publicació s'ha omplert de 'M'agrada', 48.000 en menys d'un dia, i de comentaris que diuen coses com: «tens un cos increïble, estàs estupenda», «divina i única», «que esquena tan bonica, Oriana» o «aquest cos ni Déu ho pot esculpir millor, més guapa que mai», entre molts altres.

Tots tenen una opinió sobre Oriana 

Senzillament, Oriana Mazorli ve per quedar-se i, ara, ho ha revolucionat tot. Ningú s'ha quedat indiferent. La seva capacitat mediàtica no té límit. No hi ha cap persona que no tingui una opinió sobre ella: l'adores o l'odies. El que està clar és que tant ella com les seves publicacions, sobretot quan són així de sensuals i provocatives, donen sempre molt de què parlar.

Comentaris