Oriana Marzoli publica al seu Instagram una imatge en roba interior des de Mèxic

Es troba amb la seva parella, Luis Mateucci, de viatge a Mèxic

oriana

Oriana Marzoli ha tornat a revolucionar les xarxes. L'exconcursant de 'Mujeres y hombres y viceversa' ha aprofitat les vacances de Nadal per passar uns dies a Mèxic la seva parella Luis Mateucci. De fet, tots dos han optat per fugir del fred de la península per acollir la calor del país sud-americà.

De fet, així ho demostra la darrera imatge que ha penjat Oriana a Instagram. A la instantània, se la pot veure amb roba interior, d'esquena i gaudint del sol de Mèxic en un hotel de luxe.

I, com no podia ser d'altra manera, els seus seguidors més efusius a les xarxes socials s'han desfet en elogis cap a la jove. La imatge, que no porta ni un dia a la xarxa, ja compta amb més de 50.000 'likes'.

No és l'única imatge reveladora

Oriana, però, no s'ha conformat amb la primera fotografia. L'extronista d'un dels programes més populars de Telecinco, de fet, ha publicat imatges de molts dels llocs que ha visitat durant aquest període vacacional.

Des de les platges, a les terrasses dels bars, als hotels... Oriana ha presumit de viatge. A més, totes les imatges comptaven amb un fet comú: sempre es mostra molt lleugera de roba

Oriana

Així mateix, la parella ja porta més d'una setmana a Mèxic. La destinació, cada vegada més concorreguda per famosos —podríem dir que s'ha converit en una 'nova Eivissa'— no ha dubtat en mostrar totes les seves activitats a través d'Instagram.

Les imatges, d'altra banda, han aparegut dies després que Oriana hagi estat escollida com la 'tronista' preferida dels espectadors, segons 'Interviú'.

Oriana

Comentaris

envia el comentari