rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Oriana explota a 'Supervivientes' i incrimina Carmen Gahona: «M'has dit que les meves llàgrimes són falses»

La col·laboradora del programa s'ha desfet i a trencat a plorar a causa de la pressió que ha hagut de suportar aquests darrers dies
Les llàgrimes d'Oriana a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Oriana Marzoli i Carmen Gahona han tornat a protagonitzar una escena d'allò més pintoresca. Ambdues, col·laboradores de ‘Supervivientes: Tierra de Nadie’, han tornat a saltar al focus de la polèmica a causa de la seva controvertida relació.

  

  

  

«No puc més, de debò», va explicar la mateixa Oriana mentre al·legava: «És que fins a cert punt puc arribar, però tinc un límit i ja està. No em fa gràcia aquesta ximpleria». Davant d'ella, Jorge Javier Vázquez s'ho mirava amb una gran incredulitat, ja que el clam desesperat de la col·laboradora va arribar davant la sorpresa i estupefacció de tothom. 

 

Oriana Marzoli, en peu de guerra contra Carmen Gahona

Oriana i Carmen Gahona durant la discussió a 'Supervivientes' | Telecinco

 

La disputa entre ambdues va començar quan el presentador de Santa Coloma de Gramenet va preguntar-li a Oriana per un dels vídeos del programa. Oriana, molt tocada des del principi, va contestar que no ho havia vist i va optar per justificar-se en afirmar: «És que perquè després no em pregunteu».

 

Acte seguit, aquesta no va poder aguantar més i va optar per marxar d'un plató, que no entenia res.Jorge Javier, fent el paper de conciliador que el representa, va demanar a aquesta que tornés a la sala i que expliqués perquè havia pres aquella dràstica decisió. «Si al proper programa em puc posar en un altre lloc, t'ho agrairia», va dir Oriana aleshores.

Carmen Gahona es defensa

Carmen Gahona, però, no va dubtar en defensar ràpidament la seva persona. Tot i això, en lloc d'atacar la seva companya aquesta va optar per explicar que l'estimava molt i que sempre que havien discutit ho havien fet d'una forma «divertida i tendra».

 

Oriana, així mateix, va reaccionar: «Això m'ho dius aquí i ara, però quan estava fora amb l'Isabel netejant-me les llàgrimes, la Carme se n'estava rient fora». Finalment, doncs, aquesta va sentenciar: «M'has dit que em prengui la pastilla i que les meves llàgrimes són falses»

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris