Primer pla d'Ortega Cano en un photocall

Ortega Cano assumeix que hi ha un altre home a la vida d'Ana María Aldón

Ortega Cano deixa la seva dona i se'n va de vacances

Ortega Cano es troba travessant un dels seus moments més delicats. Després de destapar-se la seva crisi matrimonial i amb Rocío desvelant la seva vida amb Rocío Jurado, l'extorero està a punt de l'abisme. De fet, han estat moltes les vegades que ha carregat contra la premsa demanant que el deixin tranquil fart de l'assetjament del qual se sent víctima.

Tot i això, el que més li està turmentant són els problemes amb Ana María. Des que la seva dona és col·laboradora a Viva la vida, la tranquil·litat a casa brilla per la seva absència. És més, Ortega té clar qui és el culpable de tot: el representant de la seva dona.

Ortega Cano en peu de guerra contra l'home de màxima confiança de la seva dona

Quan Ortega Cano es va casar amb Ana María, ho va fer convençut que per fi tenia algú amb qui compartir la seva vida. No se li havia conegut relació després de la mort de la cantant i una joveníssima Ana María va arribar per quedar-s'hi. El va convertir en pare per tercera vegada donant-li el seu primer fill biològic.

Tot semblava anar bé fins que l'andalusa va fer el salt a la televisió de mans de Supervivientes. Començava per a la dissenyadora una nova vida als platós de televisió, per la qual cosa va necessitar un representant.

Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa
Ortega Cano sap qui és l'home que s'amaga darrere de la dona | GTRES

Fernando Pinilla va entrar a la vida d'Ana María i, a conseqüència, també a la d'Ortega. Vetllant pel benestar de la seva representada, Pinilla és qui li ha aconsellat que deixi temporalment la televisió, una decisió avalada també pel metge. L'andalusa va obeir sense dir ni piu, demostrant la seva confiança cega cap al seu representant.

«Que hagi desaparegut temporalment de la televisió no ha estat una decisió d'Ortega Cano, sinó meva», explicava. «He pres la decisió de protegir-la i treure-la endavant», afegia.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María va fer cas al seu representant desanimant la petició d'Ortega Cano | Telecinco

Tant és així que hi ha qui assegura que ell és l'home que dirigeix els moviments de la dona d'Ortega Cano. Un fet que sembla compartir la mateixa família després de desvelar-se la petició que li van fer a Ana María.

Tal com va revelar Kiko Hernández, tant Ortega com Gloria Camila li haurien aconsellat que canviés de mànager a favor del de la família. L'objectiu seria allunyar-la de Pinilla de qui afirmen que està sent una mala influència per a ella.

Ortega Cano a un pas de perdre definitivament la seva dona

Fa uns dies Ortega Cano va ser vist abandonant el domicili familiar amb unes maletes. Segons sembla, ha marxat de vacances per intentar allunyar-se del focus mediàtic i de l'assetjament de la premsa.

I ho fa mentre la seva dona continua desapareguda, centrada en la seva recuperació a petició del seu representant inseparable. De fet, la de Sanlúcar tenia dues persones de la seva confiança: Pinilla i Marc Florensa.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Les discussions entre Ortega Cano i la seva dona són molt habituals | GTRES

Aquest darrer és qui també ha desaparegut de la vida de la dona d'Ortega, ja que hauria decidit prescindir dels seus serveis i quedar-se sol amb Fernando. «M'he assabentat per televisió que ja no treballava amb mi, estic molt perdut, porto 15 dies sense poder contactar-hi», revelava Florensa.

Mentrestant, les informacions sobre l'estat de salut de la dissenyadora segueixen arribant amb comptagotes. A Viva la vida asseguren que ha deixat la televisió per prescripció mèdica i altres afirmen que va ser Ortega qui li ho va demanar.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ortega Cano i la seva dona estan més allunyats que mai | CatalunyaDiari

«Ana s'ha deixat seduir per la fama, els diners i la sensació de sortir per televisió i això l'està canviant», expliquen. «Per això, Ortega Cano li ha demanat que deixi la tele», explica algú proper a la família.

De moment, el que sembla prevaldre és que Ana María i el seu marit estan més allunyats que mai. Tant és així que la dissenyadora vol centrar-se en la seva carrera com a modista allunyada de la casa familiar.

«Té molt clar que ha de muntar el seu taller de costura fora del domicili conjugal», revelen. «Traslladar-se laboralment a un local del centre de Madrid per treballar a gust i amb llibertat», afegeixen.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones