URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Ortega Cano, al límit i molt preocupat per la seva vida

El torero no aguanta més la pressió de la premsa

Ortega Cano, preocupat per la seva salut
Ortega Cano demana que la premsa freni els rumors sobre la seva salut | Catalunya Diari

La participació d'Ana María Aldón a 'Supervivientes' no està sent fàcil per a Ortega Cano. El torero no està portant gens bé que el seu matrimoni s'hagi situat en el punt de mira dels periodistes i amb això hagin sortit a la llum situacions viscudes en el passat amb Rocío Jurado.

Han estat setmanes de rumors i el torero ha llançat una súplica: «Tinc el cor fumut, tinc taquicàrdies i un dia d'aquests em matareu de disgustos», deia, alhora que demanava a 'Sálvame' que paressin les especulacions: «Si us plau, tingueu una mica de respecte, entenc que teniu un programa però respecteu-nos als jubilats, als que som a la tercera edat».

El que més preocupa Ortega Cano és que el seu fill petit és conscient de tot el que l'envolta i tem que li pugui afectar: «El meu fill José té una edat en què ja s'adona de tot, veu la televisió, així que us demano consideració amb nosaltres».

La idea d'estar separat de la seva dona mentre aquesta es troba a Hondures, va ser una cosa que li va costar assimilar però que finalment va acceptar sense que suposés un problema en el matrimoni: Estic summament enamorat d'Ana, m'ha donat el meu fill que és una meravella. Ella és més jove i entenc que tingués aquesta inquietud, a mi amb 20 anys menys m'hagués encantat anar-hi també».

Confia plenament en Ana María

Els rumors que donaven a entendre que entre Antonio Pavón i Ana María Aldón podria haver-hi alguna cosa més que amistat, no han suposat un maldecap per al destre, que confia plenament en la seva dona: «Conec Pavón de tota la vida i la seva relació no té cap importància per a mi. Ella m'estima i no em trairà, estem contents i feliços. El meu matrimoni no corre perill», opina.


Comentaris

envia el comentari