ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Ortega Cano es casa amb Ana María Aldón en una notaria de Saragossa

La parella celebrarà el seu enllaç al municipi gadità de Sanlúcar de Barrameda
Imatge d'arxiu d'Ana María Aldón i José Ortega Cano | CatalunyaDiari.cat
 

Han trigat sis anys, però, per fi, José Ortega Cano i Ana María Aldón s'han casat. La parella va signar els papers del matrimoni, de manera gairebé secreta, en una notaria de Saragossa. El matador tornava a sorprendre tothom per segon cop en els últims mesos. 

 

La notícia ha agafat desprevinguda a tota la premsa que en cap moment va pronosticar que aquest enllaç es produiria en aquesta data, d'aquesta manera i en la ciutat aragonesa.  

 

Tot i que aquest primer acte ha estat molt discret, ja s'ha confirmat que la parella ho celebrarà amb una gran festa en una finca situada en el municipi gadità de Sanlúcar de Barrameda. Ortega Cano i Aldón ultimen els preparatius per la celebració. 

 

Els detalls de la boda civil

La parella es va unir per tota la vida a la notaria Romera de la capital aragonesa el passat dimarts 25 de setembre. Va ser amb unes setmanes de retard, ja que la seva idea inicial era fer-ho al juliol. 

 

Finalment, sembla que van preferir que Ana María acabés els seus estudis a l'Escola de Disseny de Moda i Disseny d'Interiors IADE. La mare del seu fill petit i el torero s'han casat en una ciutat que ja és molt especial per aquest. Els tretze mesos que va passar a la presó saragossana de Zuera, han fet que ara sigui molt devot de la Verge del Pilar. 

 

Faran una festa amb els seus amics i família en aquest palauet de Sanlúcar de Barrameda| CatalunyaDiari.cat
 

La parella celebrarà l'enllaç a Cadis 

La gran cerimònia que estan preparant tindrà lloc el pròxim 30 de setembre en la finca El Maestre, a Sanlúcar de Barrameda. Aquest palauet neomudèjar és espai molt especial per a la núvia, ja que va viure part de la seva infància i joventut molt a prop. 

 

Ana María Aldón ha confirmat que lluirà dos vestits durant el seu gran dia, segurament dissenyats per ella mateixa. S'espera que a l'esdeveniment hi assisteixin 170 persones, encara que no se sap si entre elles s'hi trobarà Rocío Carrasco, la filla de l'anterior esposa d'Ortega, Rocío Jurado.