Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.

Ortega Cano confirma el que era un secret a veus sobre Ana María Aldón

La parella no passa pel seu millor moment

Ana María Aldón no aguanta més. La col·laboradora s'ha cansat dels retrets que rep de part d'Ortega Cano i dels seus.

I és que la dissenyadora no acaba de trobar el seu lloc, sentint-se sempre a l'ombra de Rocío Jurado.

«Ho tinc assumit, jo vaig arribar i ella estava, però estic veient una entrevista al meu marit com parla de qui va ser la seva dona i em dona molt de sentiment», assegurava.

Just per això, Aldón hauria perdut la por de parlar alta i clara. «Mesuro menys el que he de dir i dic el que vull. Les conseqüències seran les que siguin. Jo he de ser jo i opinar en el meu propi nom i dret».

José Ortega Cano somrient
Ortega Cano està passant per un mal moment | GTRES

Tot i que encara espera que «en algun moment sigui el meu moment». «Jo no soc Rocío Jurado, però soc una persona. Vull sentir que faig feliç el meu marit i que és feliç amb mi», sentenciava.

Unes paraules que no trigaven a despertar la reacció de la resta de la família. Començant per Gloria Camila, que li retreia la seva actitud.

«Personalment no comparteixo que doni aquestes opinions públicament perquè crec que les coses de casa es queden a casa», assegurava la noia.

Però era el seu ex, Kiko Jiménez, qui posava de manifest els menyspreus als quals havia sotmès la dona del seu pare.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María. | Europa Press

«Això m'ho desmentirà Ana María quan vagi a Viva la vida, ja compto amb això. Jo sé que Ana María té una sèrie de reticències cap a Rocío Flores», donava a entendre.

«Si jo t'expliqués els menyspreus que ha patit Ana María per part de Rocío Flores, les poques vegades que s'han vist… I per part de Gloria Camila», insinuava.

A més, relatava un incident que va passar després d'un viatge que havien fet a Sevilla.

«Quan vam tornar es va trobar que havien canviat la decoració i hi havia un quadre a la xemeneia que era d'Ana María i Ortega Cano». «Va agafar un rebot i va dir "qui es creu que és, Rocío Jurado, com per penjar-se aquí on era abans la meva mare?"», revelava Jiménez.

Ana María Aldón i Ortega Cano toquen fons en plena crisi

Fet que se suma al fet que Ana María entén i defensa la postura de Rocío Carrasco per les circumstàncies que li tocava viure en el seu propi passat.

«Em diuen que arran del documental sí que és veritat que hi ha moltes desavinences entre ells, que no passen el millor moment», apuntava.

«Ana María Aldón es creu Rocío Carrasco, és clar. I això no s'encaixa gaire bé». Poc després Gloria decidia canviar el seu punt de vista i assegurava entendre la postura de la dona d'Ortega Cano.

«Al final cal viure la vida, que és molt bonica. El temps és or, igual que ara hi ha un mal moment després vindran bons. Avui he estat amb Ana, i tot segueix genial, tot segueix igual», assenyalava.

«No s'ha d'estancar en com passa de negatiu a la vida, s'han de superar coses i obstacles. Entenc la seva postura».

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila durant el funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano i Ana María Aldón, amb risc de divorciar-se | GTRES

I insistia que «els temes de parella és millor comentar-los a casa. El meu pare no està parlant públicament ni manifestant-se... El que va dir no és res de l'altre món». «És veritat que portem una època en què ens hem ancorat allà», afegia.

Ortega Cano, que no s'havia pronunciat fins ara, també sembla haver arribat al seu límit. El torero es mostrava molt molest i dolgut davant de les insistents preguntes de la premsa.

«Jo passo de tot ja! Deixeu-me tranquil! Aneu a un altre lloc, ja!», explotava contra els reporters.