Primer pla d'Ortega Cano en un photocall

Ortega Cano confirma les seves sospites sobre Ana María Aldón i Rociíto

L'acostament entre Ana María Aldón i Rocío Carrasco comença a preocupar Ortega Cano

L'acostament entre Ana María Aldón i Rocío Carrasco comença a preocupar Ortega Cano. Fa unes setmanes, totes dues coincidien a les instal·lacions de Telecinco. Una trobada que ha suscitat molt d'interès, sobretot pel que podria suposar per a la resta del clan.

«Quan jo estava en maquillatge la vaig veure al mirall. Es va acostar i em va saludar i jo la vaig saludar», explicava Ana María sobre això.

Rocío Carrasco a 'Sálvame'
Rocío Carrasco i Ana María Aldón s'han saludat a Sálvame | Telecinco

«És el més correcte que hi ha, saludar una persona que a mi no m'ha fet res, ni jo a ella», apuntava. «Per mi ella és la persona que ha fet una docu-sèrie dient que no creu que fos encertada la decisió que va prendre la seva mare, que al cap i a la fi va prendre ella», opinava sobre el testimoni de Rociíto.

De la mateixa manera, la dissenyadora deixava clar que: «Per mi, Rocío Carrasco és la filla de Rocío Jurado, a qui he admirat moltíssim».

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Foto de José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

I a més a més, remarcava el fet que «ella també volia per a la seva mare un príncep i no el va trobar». La col·laboradora insistia que ella té els seus valors, «la meva pròpia manera de pensar i no m'agrada arrossegar llasts. No m'agrada carregar una motxilla, pesa molt».

«Ella va donar la seva opinió, va dir el que va pensar i ja està», deia contundent. Tot i això, subratllava que «no es tracta d'empatia, és que simplement es tracta d'educació». Així doncs, queda clar que el destre i els seus fills han rebutjat completament el testimoni de Carrasco.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón ja no està disposada a callar | Telecinco

A més a més, s'han sentit atacats i fins i tot es veien obligats a prendre mesures legals. D'una banda, Gloria Camila decidia portar la seva germana als jutjats per por del qual pogués revelar a la seva docu-sèrie.

Així, han continuat posicionant-se en contra, juntament amb la resta de la família mediàtica de Rocío Jurado. Tot i això, Ana María Aldón ha decidit anar en contra del seu marit i no li ha tremolat el pols a l'hora de donar suport a la filla de Rocío Jurado. Per començar, assegurava sentir-se identificada amb el testimoni de maltractaments.

▶️ Ana María Aldón confiesa que ya ha tomado una decisión definitiva

Ana María Aldón i Rocío Carrasco, més a prop que mai

«Jo em sento força identificada en el tema dels maltractaments amb Rocío Carrasco. Si això és donar suport, doncs que cadascú s'ho prengui de la manera que vulgui», deia sobre això.

«El que sí que puc dir és que sé el que són els maltractaments, perquè, malauradament, els he viscut. Sé les conseqüències», explicava. Ana María va viure de primera mà aquesta terrible experiència en la seva joventut de la mà del seu pare, cosa que la marcava per sempre.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano i Ana María Aldón a la 'Sálvame Fashion Week' | Mediaset

A més a més, sembla que ara la seva filla Gema també ha decidit pronunciar-se i donar la cara. «Ella, forta i valenta. Ja no la callen», escrivia a les xarxes socials aplaudint la decisió de Carrasco de desemmascarar la seva família mediàtica.

Una actitud per part d'Aldón que ha estat més que criticada, ja que implica donar l'esquena al marit. «Només li queda fer-se íntima amiga de Rocío Carrasco i tenir un nou espai als mitjans de comunicació», opinava Jesús Manuel Ruiz.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco està a punt d'estrenar la segona part de la seva docu-sèrie | Telecinco

«Com a enemiga de Carrasco, no funciona. Com a amiga, donarà molt de joc i molts minuts d'entreteniment. Una altra cosa és la veracitat de la cara i de les paraules», opinava l'excol·laborador.

El periodista apunta que la dissenyadora necessita carregar en contra de la família del seu marit per obtenir l'atenció i «sumar punts». En referència a Gloria Camila, ella assegurava que no se sentia «al·ludida amb el que ha posat Gema a les xarxes»,

I assegurava sentir-se «una mica sorpresa per la mà que la Gema ha donat a la seva germana, quan no li consta que hi tinguin relació». Segons la seva opinió, l'únic que busca la filla d'Ana Maria Aldón és «generar polèmica».

«Espero que sigui un suport de veritat», apuntava. Així mateix, Gloria deixava clar que l'única cosa que la preocupa és el seu pare: «Està enmig de tot i a mi el que em fa mal és ell».