Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient

Ortega Cano i el cop definitiu als seus enemics: marxa a la competència

El torero ha sorprès amb la seva nova decisió

Amb tot l'enrenou mediàtic que ha provocat el fitxatge d'Ana María Aldón al programa Ya es verano, l'extorero ha deixat bocabadat a tothom amb la seva nova decisió.

La situació del matrimoni dels Ortega Aldón és cada cop més insostenible. Porten acumulant rumors i especulacions de separació des de fa mesos, i les aparicions de la dissenyadora, només fan avivar encara més les flames. Tot i això, la nova decisió d'Ortega Cano d'allunyar-se de Telecinco i anar-se'n a la cadena rival podria suposar tota una declaració d'intencions.

Ortega Cano, fitxatge estrella d'Antena 3

Quan semblava que els camins de José Ortega Cano i Ana María Aldón no podien separar-se més, apareix una nova decisió que els allunya encara més, fins i tot al terreny professional. El torero serà l'encarregat de retransmetre els tancaments de San Sebastián de los Reyes, emesos a Antena 3. D'aquesta manera, Ortega Cano serà qui narri tot el que ha passat durant les festes de la localitat.

Antena 3 porta, des del 2004, cobrint l'esdeveniment, en què es retransmet la jornada al mateix barri on s'ubiquen les instal·lacions d'Atresmedia. A partir del 28 d'agost, el programa Espejo Público serà l'encarregat de dur a terme la retransmissió.

Tot i que a primera vista pot semblar una decisió que entra dins de la faceta d'Ortega, és cert que, amb el que va passar les últimes setmanes, es podria intuir una doble lectura. I és que només fa un parell de dies des que es va anunciar el fitxatge de la seva encara dona, Ana María Aldón, pel programa Ya es verano de Telecinco.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano sorprèn amb la seva nova decisió | GTRES

Molts són els que apunten que això podria ser una resposta davant la decisió d'Ana María de tornar a televisió, tenint en compte la rivalitat que hi ha entre les dues cadenes.

Han estat moltes les polèmiques que s'han desfermat als mitjans des que saltessin tots els rumors sobre la crisi matrimonial entre tots dos. L'extorero no ha dubtat a enfrontar-se a tots aquells periodistes i reporters que l'assetjaven amb la finalitat de treure-li alguna declaració.

En un dels seus enfrontaments més recents amb la premsa, Ortega Cano va ser contundent davant la pressió que els mitjans estaven exercint. «Estan a punt d'aconseguir posar fi a la meva vida», explicava José davant les càmeres de Sálvame. «No entenc la crueltat amb què em tracten. Jo no els he fet res, al contrari, els he fet guanyar molts diners», confessava.

Gema Aldón, sense por de res

L'aparició d'Ana María fa uns dies al plató de Ya es verano només va servir per desencadenar encara més la polèmica. La dissenyadora va parlar sense pudor sobre la situació que estava travessant amb el seu marit i, també, es va pronunciar sobre la recent entrevista que va concedir la seva filla al Deluxe.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Gema Aldón va concedir una polèmica entrevista al Deluxe | Catalunya Diari

Ana María va afirmar que no va estar d'acord que la seva filla fes aquesta entrevista perquè sabia les conseqüències que comportaria. Encara que també va comentar que ella era independent i posseïdora de les seves pròpies opinions. Tot i això, va remarcar que de vegades Gema és massa impulsiva.

Aquesta acusació que va fer no va quedar en l'oblit, ja que la filla de la dissenyadora no ha dubtat a pronunciar-se a través del perfil de Twitter on, com aquell qui res, recollia les paraules de la seva mare: «La meva mare diu que soc impulsiva, ¿ho comprovem?», comentava la noia davant del seus més de 5.000 seguidors.

Sens dubte, tota una advertència que demostra que no romandrà callada davant de res ni ningú.