IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

Ortega Cano demana 40.000 euros a la revista 'Mongòlia' per ridiculitzar-lo

El destre ha demandat als responsables de la revista i els demana un total de 40.000 euros vulnerar el seu dret a l'honor i a la pròpia imatge

Imagen del polémico cartel.
Imatge del polèmic cartell. | Cedida

La revista 'Mongòlia' ha publicat aquests dies una imatge en forma satírica d'Ortega Cano que no ha agradat absolutament res al destre. Tal com explica la revista 'Lecturas', al muntatge apareixia la cara del torero sobre el cos d'un extraterrestre que estavella la seva nau i diu les següents paraules: «Estem tan a gust...».

La lectura que es pot extreure en veure el dibuix és que estaria fent referència als problemes amb l'alcohol que presumptament sofreix el protagonista. Una imatge que el torero en veure-la ha qualificat que se sentia com «un bufó».

José Ortega Cano ha demandado a la revista Mongolia.
José Ortega Cano ha demandat a la revista 'Mongòlia'. | Telecinco

 

Per la seva banda, els responsables de l'esdeveniment que anuncia el pòster asseguren que es tracta d'«una broma lleugera» per la qual «no demanaran perdó» i que «simplement» han utilitzat aquesta imatge com a mitjà per informar, per la qual cosa a cap moment han dubtat a retirar-la.

El torero ha reconegut haver sentit «malament i ridiculitzat per aquestes persones» i, per considerar que s'ha «vulnerat el seu dret a l'honor i a la pròpia imatge» els exigeix de forma judicial 40.000 euros d'indemnització.

Abans d'entrar a judici, Cano reconeixia sentir-se «tranquil» i ha afirmat que l'única cosa que buscava era que es «respecti la meva imatge». Sembla que la vista ha transcorregut entre presses, ja que segons ha relatat el mateix torero, la jutgessa «estava molt malament d'horari i ha acabat amb les conclusions dels advocats. Els ha demanat que les facin per escrit i, total, que no hi ha cap conclusió». Per això mateix, sembla que tot segueix igual fins al moment.

Segueixen els problemes amb el seu fill

José Fernando, hijo de José Ortega Cano y Rocío Jurado
José Fernando, fill de José Ortega Cano i Rocío Jurado | CatalunyaDiari

 

Cal destacar que aquesta no ha estat l'única notícia sobre la família Ortega Cano durant aquesta setmana, ja que, José Fernando ha tornat a ser el centre d'atenció per un motiu una mica desagradable.

La revista 'Cor TV' va publicar una filtració sobre l'últim informe mèdic que la seva defensa volia presentar com a prova per evitar la condemna per robar un cotxe l'any 2013.

Segons revela aquest informe, el fill d'Ortega Cano sofreix un trastorn límit de la personalitat. Sobre aquest fet, José Ortega Cano ha reconegut sentir-se «molt molest». Finalment, no ha volgut parlar sobre qui seran els convidats al seu casament amb Ana María Aldón, per la celebració del qual estan «molt contents».


Comentaris

envia el comentari