Ortega Cano demana a Rocío Carrasco que pensi en els seus fills

Li ha recomanat que abandoni els processos judicials contra el seu exmarit
Ortega Cano ha recomanat a Rocío Carrasco que pensi en els seus fills | Cedida

 

«Hauria de pensar en els dos fills que té. Ho estan passant molt malament amb tot aquest enrenou. Hauria de deixar-se de jutges i coses d'aquestes, per pensar en la família». Amb aquesta contundència s'ha referit José Ortega Cano als processos judicials que té oberts Rocío Carrasco contra el seu exmarit, Antonio David. 

 

L'exparella de Rocío Jurado, mare de Carrasco, va assegurar que si ella seguís viva, «res d'això hagués passat», pel que va recomanar a qui fora la seva fillastra allunyar-se d'aquest tipus de conflictes i evitar que la relació amb el seu exmarit continuï danyant la imatge i la percepció que tenen els seus fills sobre aquesta història.

Tenen una relació trencada 

La relació entre Ortega Cano i Rocío Carrasco és totalment inexistent. El torero ha intentat mantenir-se allunyat de tota polèmica que rodegés a la filla de la seva exparella, però aquesta vegada, davant la polèmica amb Antonio David i el patiment que estan vivint els qui un dia van ser els seus néts, han provocat el reclam d'Ortega Cano.

 

A més, la mala relació entre tots dos no queda únicament en l'àmbit personal. La família del dretà també s'ha mostrat contrària a tenir qualsevol aproximació amb la filla de Rocío Jurado. La relació es troba en una situació tan negativa que, fins i tot, van amenaçar amb no anar a la boda d'Ortega Cano amb Ana María Almidón si Rocío Carrasco s'atrevia a presentar-s'hi.

 

Preparatius en la recta final

D'altra banda, Ortega Cano té motius per desfermar alegria. El torero està podent gaudir de les festes de Nadal rodejat amb la seva família. Aquests dies se l'ha pogut veure acompanyat del seu fill petit, José María, per anar a un espectacle del circ. A més, es troba en els darrers preparatius de la boda que l'unicarà amb Ana María Almidón, amb qui s'hi casarà el mes de juliol.

Ortega Cano pide la apertura del museo de Rocío Jurado

El diestro también aprovechó sus declaraciones ante la prensa para hacer público su deseo que el museo dedicado a Rocío Jurado en Chipiona abra este 2018. «Ojalá. La verdad es que es una pena que esté cerrado. Ojalá fuera así porque es muy bonito y está muy cuidado y es la historia de Rocío. Era lo que ella hubiera deseado en vida», dijo el diestro.

 

Eso sí, tampoco se quiso olvidar de Rocío Carrasco en este caso y le volvió a mandar un mensaje para que se puede hacer realidad la apertura del museo: «Su hija debería dar el visto bueno por su madre y por Chipiona que siempre será su tierra».