Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de José Ortega Cano.

Ortega Cano demostra als seus fills que ja ho ha superat i marxa amb una altra

Ortega Cano està refent la seva vida després d'un dur revés

Ortega Cano sembla estar vivint uns dies força tranquils i, pel que es veu, molt ben acompanyat. La vida del torero ha fet un gir de 180º després del divorci amb Ana María Aldón. Tant és així que ja han pres camins diferents.

Després de tot l'enrenou que s'ha format, el dretà ha decidit donar a la seva vida una aturada mediàtica. Tants rumors han fet que la salut mental de l'andalús es veiés greument afectada. Tant és així que va enviar un comunicat manifestant el seu desig de romandre lluny del focus mediàtic.

Encara que això és una cosa difícil sent qui és. L'última setmana de novembre, Ortega Cano gaudia d'una vetllada íntima envoltat dels seus amics i alguna persona més especial. Així ho ha informat en exclusiva la revista Semana.

Foto de José Ortega Cano parlant per telèfon dins d'un cotxe.
Ortega Cano ha necessitat un descans després de la ruptura | GTRES

I és que Ortega Cano s'estava mostrant molt proper a aquesta dona durant tota la cita. És cert que per al torero ha estat molt complicat fer el pas per acceptar el divorci de la seva ja exdona. El pare de Gloria Camila no ho hauria passat gens bé, veient com la seva vida s'ensorra.

Ortega Cano obre una nova etapa

La seva família, els seus fills i els seus amics han estat per recolzar-lo i animar-lo en aquesta dura etapa de la seva vida. Ortega Cano sap amb qui comptar en situacions com aquesta.

Tot i això, sembla estar molt centrat en el futur. Segons explica aquest mitjà, Ortega Cano hauria passat molt de temps amb aquesta enigmàtica dona a la qual encara no podem posar nom. Encara que sí que hem pogut veure la cara de la seva nova il·lusió.

Sembla que tots dos han passat molt de temps junts i han visitat molts llocs al costat del seu cercle més proper. El dretà ha començat a mirar per ell mateix, amb l'objectiu d'oblidar-se de tots els problemes que ha tingut abans i després de la ruptura.

Ja queda lluny la famosa entrevista amb Ana Rosa Quintana en què manifestava el seu desig d'anar a buscar el segon primogènit amb la seva llavors dona Ana María Aldón. Una entrevista que va fer parlar molt, però que també va enfadar molt la pròpia empresària.

Per la seva banda, l'andalusa ja ha pagat el primer pis com a soltera oficial. Ana María ha desemborsat la barbaritat de 250.000 euros per aquest immoble.

Cal destacar que, encara que la premsa rosa s'ha acarnissat dels secrets durant la seva relació, el divorci entre tots dos ha estat molt amistós i pacífic. Sembla que han sabut deixar les diferències a part i han sabut com posar fi a la seva vida en parella.

«Hi ha gent que pensa que un va al notari i ja es separa. Això pot passar si no hi ha fills, quan n'hi ha, cal anar a un altre lloc, al jutjat. Les visites al notari han estat per un tràmit que necessito fer pel divorci, documents», deia la col·laboradora a Fiesta .

Ara com ara, haurem d'esperar per destapar la identitat de la nova il·lusió d'Ortega Cano.