Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano s'enfronta amb el traïdor de la família que amenaça d'explicar-ho tot

Ortega Cano es troba en una situació límit i ja no hi pot més

El matrimoni de José Ortega Cano i Ana María Aldón està travessant un dels moments més durs. Allò que va passar el darrer diumenge al plató de Ya es verano no va ajudar a calmar la situació. Ana María Aldón va parlar sense embuts sobre la situació real en què estava la seva relació amb Ortega Cano.

A partir d'ara, la dissenyadora esdevindrà una de les col·laboradores habituals del programa. Per la qual cosa, la seva fama mediàtica es troba sens dubte en el seu punt més alt.

Va ser molt contundent davant les acusacions que havia desaparegut i, ara, només hauria tornat per continuar facturant: «No m'he pres un respir. Era una necessitat perquè no podia seguir endavant», explicava des d'una breu connexió que va fer des d'un hotel. «Amb tractament, metges i posant-li moltes ganes, em vaig trobant més forta i crec que ja és moment d'agafar el bou per les banyes», explicava.

Ana María Aldón i Ortega Cano a punt de separar-se

El matrimoni entre la dissenyadora i l'extorero s'aguanta per un fil i aquesta crisi ja s'està gestant diversos mesos enrere. El més sorprenent de tot és veure com s'està escenificant a poc a poc als diferents programes de Telecinco. Les darreres i incendiàries declaracions d'Ana María no van deixar indiferent ningú. Un dels temes principals que va voler aclarir va ser el de la «veïna traïdora», que ja s'ha convertit en el personatge revelació de l'estiu.

No obstant això, Ana María va ser molt contundent quant a aquest tema i no va voler donar més importància al testimoni de la suposada veïna: «Això d'aquesta senyora és per partir-se de riure», va afirmar Ana María. Després d'això, va desmuntar completament els arguments de «la veïna traïdora»: «L'àtic és a la tercera planta i ella viu al primer d'un edifici que hi ha davant[…], perquè ens vegin els veïns ens hem d'abocar».

Ana María Aldón i Ortega Cano
El matrimoni podria tenir els dies comptats. | CatalunyaDiari

Al mateix plató, Ana María va haver de veure imatges del seu marit actuant de manera força brusca amb els reporters. La dissenyadora no va dubtar a mostrar el seu rebuig davant aquest tipus d'actituds: «No justificaré aquesta actitud, per descomptat. Però si l'home surt amb la bicicleta i va el reporter corrent darrere seu, en algun moment perd els nervis», va explicar Ana María després de veure les imatges de l'altercat entre Ortega Cano i el reporter de Socialité: «No m'agrada veure'l així. En aquell moment va perdre els papers, però no hi és habitual».

La sanluquenya va ser molt clara respecte a allò que passaria si finalment s'acaba el seu matrimoni amb Ortega Cano: «Pot deixar de ser el meu marit algun dia, però mai no deixarà de ser el pare del meu fill. I això està per sobre de tot, és un vincle que no trencarà absolutament ningú. Això és de per vida».

Ortega Cano sorprèn els mitjans en la seva última aparició

El torero ha deixat tothom bocabadat amb la seva més recent aparició als mitjans. Una de les més xocants afirmacions que va fer Ana («la veïna traïdora») va ser que ella mateixa veia des de casa com Ortega Cano tirava les escombraries des de la finestra. Una cosa que Ana María va negar rotundament, ja que ja hi ha una persona a casa del matrimoni que s'encarrega d'aquesta tasca.

Després de tot l'enrenou que això va suposar, Ortega Cano, en un intent de rebaixar la tensió i prendre's les coses amb humor, ha protagonitzat una escena digna d'esquetx còmic.

El marit d'Ana María Aldón sortia de casa amb la bossa d'escombraries, deixant intencionadament que les càmeres de Sálvame, capturessin el moment per deixar constància que ell també tira les escombraries. Després de desfer-se de la bossa, el torero comentava: «M'ho prenc de broma, com us ho preneu tot de broma, la meva vida i tot, també m'agrada la broma».