Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

Ortega Cano ja coneix la norma que la seva filla imposa a Telecinco per participar

Gloria Camila està molt preocupada per la delicada salut del seu pare

Gloria Camila està a punt d'embarcar-se en una nova aventura televisiva, i és que la jove participarà al nou reality de Telecinco: Pesadilla en el paraíso. L'última vegada que la filla d' Ortega Cano s'animava a participar en un concurs va ser fa anys a Supervivientes, quan entrava acompanyada per la seva llavors parella, Kiko Jiménez. Això, segons la seva opinió, la va poder perjudicar força. Precisament per això ara ha decidit entrar-hi sola i està disposada a emportar-se tot el protagonisme.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano, cada dia pitjor per la situació que viu a casa seva. | GTRES

Tot i això, la noia no se'n va tranquil·la, i és que ha d'abandonar el seu pare en el pitjor moment de la seva vida. Enmig d'una tremenda crisi amb Ana María Aldón i a la vora del divorci, Gloria tem que la delicada situació acabi passant factura a la salut del torero. Sembla ser que això hauria compartit obertament amb el seu entorn més proper. «No em perdonaria no haver estat al seu costat si li passa alguna cosa», hauria confessat.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Foto de José Ortega Cano i d'Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

«Ella entra al concurs sent conscient que això podria passar i no estar amb ell en aquell moment seria fallar-li», remarquen. Una altra gran preocupació de la filla de 'la más grande' és que Aldón pugui aprofitar la seva absència durant dos mesos per «fer maniobres que no beneficiïn el torero».

«Gloria no es fia d'Ana. Han passat coses molt greus però almenys ella era allà per parar-li els peus i per aconsellar el seu pare. Ara no hi serà i no sap què pot passar», sentencien.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega ha posat una condició abans d'entrar al reality | Instagram

I a tot això s'hi ha de sumar «l''assetjament i els atacs que està rebent per part de Sálvame». És una situació devastadora que hauria portat la salut d' Ortega Cano al límit.

«Fa temps que el cercle més proper del torero veu amb preocupació l'estat límit a què l'estan portant des del programa de Jorge Javier», confessen.«La seva salut no és la més idònia per tractar-lo com l'estan portant», afegeixen. «Esperem que no hàgim de lamentar cap disgust».

 

Gloria Camila, molt preocupada per l'estat de salut d'Ortega Cano

Precisament per això, Gloria li demanaria insistentment «que no s'alteri, que no respongui als seus atacs i que els ignori».

Lamentablement, «durant la seva estada al reality no podrà aconsellar-lo i a sobre no sabrà què està passant fora», s'hauria lamentat. La noia mai no ha deixat de donar la cara pel torero, fins i tot quan ja ha perdut els nervis amb els reporters.

Gloria Camila i Ortega Cano
Gloria Camila, preocupada per l'estat d'Ortega Cano | CatalunyaDiari

«Bastant educat ha estat», opinava fa poc després que el seu pare enviés un periodista «a pastar fang».

«Entenc la feina dels reporters del carrer, però hi ha feines i hi ha reporters. Quan et porten assetjant des del matí i ni tan sols et deixen anar amb bici tranquil, et graven les converses telefòniques i les treuen, i estan tota l'estona veient a veure si et provoquen...», explicava.

«Provoquen una alteració de nervis, sabent a més que el meu pare està molt al límit», apuntava. «No es pot assetjar les 24 hores durant 7 dies a la setmana». «Ser personatge públic no significa que et puguin assetjar quan l'home és a casa seva i no diu mai res. Entenc que és feina del reporter, però hi ha un límit», afegia molesta.

«Com que saben que es posa nerviós, han agafat com a costum posar-lo nerviós i esperar la reacció. I cada dia és notícia amb la reacció que ells provoquen i que saben que provocaran fent aquestes pregunta».

I enmig d'aquest panorama, Gloria haurà de deixar els problemes a fora i centrar-se en aquest nou reality que espera guanyar. Això sí, ha posat una condició. Se l'ha d'informar de manera immediata si al pare li passa qualsevol cosa.