Imatge de José Ortega Cano

Ortega Cano no sap on posar-se: «No et diré si seguim junts»

Michu parla després del judici contra José Fernando Ortega

Aquest dilluns, 19 d'abril, ha tingut lloc als Jutjats de Jerez de la Frontera el judici que podria retardar la sortida de l'hospital psiquiàtric de José Fernando Ortega, centre en el qual està ingressat des de l'any 2016 per trencar l'ordre d'allunyament que tenia de Michu, la seva parella i mare de la seva filla Rocío. Ahir, el jove es veia les cares amb Michu per videotrucada des de Madrid a causa de les restriccions de la pandèmia.

Michu, mare de la filla de José Fernando, ha acudit al judici en qualitat de testimoni i ha assegurat que la denúncia que va interposar fa quatre anys contra ell per trencar l'ordre d'allunyament, ja és una cosa que vol deixar enrere. Amb la cara molt seriosa, Michu no ha volgut donar tot just detalls del que ha passat al jutjat: «No explicaré el tema, la veritat. És un tema tan lleig… A més, no sé per què interessa si això ja és de fa molt de temps. És de 2017 i estem en 2021. L'actualitat és una altra».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«La relació clar que és bona, però no t'explicaré si seguim junts»

«Això és una cosa que està enrere i que cal solucionar-ho, i ja està», ha afirmat, sense verificar si en l'actualitat José Fernando i ella estan junts. «La relació clar que és bona, però no t'explicaré si seguim junts. Per què ho vols saber?», així s'ha expressat la mare de la neta d'Ortega Cano a la sortida de la vista judicial. «Tenim una nena. Tot és molt bonic, això és una cosa del passat que cal anar traient-ho i vinc aquí perquè tot estigui bé i ja està», ha sentenciat sobre que la seva relació amb José Fernando va bé.

Captura de l'instagram de Michu
Michu i José Fernando Ortega tenen una filla en comú | Instagram

Seguint la seva línia de no donar molts detalls del qual ha passat, Michu no ha assegurat que José Fernando vagi a sortir del psiquiàtric aquest mes, com s'ha rumorejat: «És que no et contestaré res d'ell, de veritat, perquè és cosa d'ell. Jo l'únic que et puc dir és que vinc de la meva feina, vinc a fer això i torno una altra vegada a les meves coses, a recollir la nena, les meves històries. La cosa d'ell és que no te la diré».

Michu rebutja opinar sobre la docu-sèrie de Rocío Carrasco

Aquest judici arriba en ple terratrèmol per l'emissió de la docu-sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco i, si bé té una bona relació amb José Fernando i la seva germana Glòria Camila, «sobretot per la nena», Michu no es mulla sobre el documental sobre la germana gran del pare del seu fill, afirmant que no ha vist cap episodi. «Jo no veig la 'tele', no tinc temps. La meva nena es lleva molt d'hora, jo em llevo a les sis del matí i és que no tinc temps de veure la vostra feina. Què jo ho entenc perquè és el vostre treball, però el meu és un altre», ha exposat Michu.

El bon comportament de José Fernando al psiquiàtric

D'altra banda, al web 'Jaleos' han tingut coneixement que José Fernando manté un «bon comportament» al psiquiàtric on està ingressat i té l'afecte dels treballadors del centre per la seva actitud. A més, expliquen que el jove troba a faltar les visites familiars que rebia abans de la pandèmia de la Covid, especialment les del seu pare José Ortega Cano i la seva germana Gloria Camila.

Segons s'ha pogut saber, l'última visita que va rebre José Fernando va ser a les vacances de Nadal i a través d'una mampara. També s'explica que el dia a dia del fill d'Ortega Cano i Rocío Jurado és molt positiu i, fins i tot, manté una gran amistat amb alguns dels interns.