Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Ortega Cano no aixeca cap després d'una mort molt pròxima: «Ens ha deixat»

Ortega Cano rep una notícia que l'ha deixat tocat anímicament

Ortega Cano va tornar a entrar en un programa de televisió per parlar de la seva família. El destre, molt afectat els últims dies per la mort del seu amic Jaime Ostos, va atendre la trucada de 'El programa de Ana Rosa' per parlar del difunt.

Però ningú esperava que Ortega Cano coincidís per primera vegada amb Rocío Flores des que treballa a la cadena de Mediaset. El torero, que altres vegades ha mostrat el seu orgull per ser el pare de Gloria Camila, ha volgut en aquesta ocasió llançar diverses floretes a Rocío Flores.

El torero Jaime Ostos
Jaime Ostos va morir dissabte passat a Colòmbia a 90 anys. | Europa Press

Una trucada inesperada i que ha fet una gran il·lusió a la neta de «la més gran». La jove no està passant per un bon moment i els últims dies ha rebut diversos atacs de María Patiño i Carlota Corredera. Figures de la cadena que no l'han deixat en molt bon lloc respecte a la relació que tenia amb la mare.

Ortega Cano entra en directe després de la mort de Jaime Ostos

Ortega Cano està molt orgullós de la seva filla, Gloria Camila, un sentiment que no sempre ha demostrat de forma pública per Rocío Flores.

Després de veure que la jove s'ha guanyat un lloc a la televisió, Ortega Cano no ha tingut més remei que llançar-li floretes en directe. Ha entrat per telèfon a 'El Programa de Ana Rosa', Joaquín Prat l'ha informat que Rocío Flores es trobava allà i s'han intercanviat diversos missatges.

La floreta d'Ortega Cano a Rocío Flores

«Hola, tete, t'estimo i t'adoro», deia la col·laboradora somrient. Amb aquesta breu frase s'ha reflectit l'afecte que de Rocío Flores a Ortega Cano. A més, amb aquest sobrenom s'ha vist l'estreta relació que tots dos mantenen.

Ortega Cano i Rocío Flores
Ortega Cano ha llançat una floreta a Rocío Flores en directe. | La Noticia Digital

Així, el torero no desaprofitava l'ocasió per llançar una floreta a Rocío Flores. «Ho fas estupendament, tu i Gloria sou unes cracks. Ho fas molt bé i, de vegades, amb els mitjans no és fàcil», deixava anar el mateix Ortega Cano en directe.

A més, des del plató de Telecinco demanaven a Ortega Cano que aconsellés la jove col·laboradora, que fa poc més d'un any que és al programa.

«El millor consell és que sigui ella mateixa, que reaccioni quan hagi de reaccionar i que calli quan vulgui». Alhora, Ortega ha ironitzat sobre el fitxatge de molts membres de la seva extensa família. «Només falta que em doneu un treballet a mi», deia el torero.

Ortega Cano, trencat després de la mort de Jaime Ostos a Colòmbia

Així i tot, la raó principal de l'entrada en directe d'Ortega Cano a 'El programa de Ana Rosa' ha estat la mort de Jaime Ostos. Tots dos mantenien una gran amistat i poc abans de morir s'havien enviat alguns missatges.

«Soc molt amic seu, ells m'han enviat els vídeos ballant a Miami, en una terrassa. Qui ho esperaria, perquè estaven gaudint tant. Ha mort, però no ha hagut de patir gaire», començava dient Ortega.

Imatge d'Ortega Cano pel carrer amb la mascareta posada
Ortega Cano ha lamentat la inesperada mort de Jaime Ostos. | Europa Press

«Jaime ha estat un torero molt important i, com bé diuen els companys i jo mateix, ha competit amb els grans de la història. Antonio Ordóñez, Luis Miguel Dominguín, Victoriano València... Ha estat un torero molt important i una gran persona. Tenia molt de temperament, però no amb els seus amics, amb qui era fantàstic», ha conclòs el vidu de Rocío Jurado.