Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano, obligat a abandonar-la enmig de la malaltia: «Si morís»

Ortega Cano es manté distant amb un familiar

Ortega Cano s'està refugiant en la seva filla. Durant les èpoques més dures sempre ha trobat consol al costat de Gloria Camila. Això sí, últimament ha anat perdent suports dins de la seva família.

Una de les persones més properes a ell, la seva germana Conchi, així ho recorda. Des de la distància és testimoni de la greu crisi que travessen el torero i Ana María Aldón. Procura mantenir-se molt prudent, ja que fa temps que va perdre el contacte amb José.

Ortega Cano va trencar la relació amb ella després que no acceptés la seva dona. Ara assumeix amb llàstima tot el que ha passat. «No vull ni que em truqui per telèfon, de veritat», assegurava la germana d'Ortega Cano a Ya es mediodía.

Això sí, admetia que «em fa molt mal» el distanciament que hi ha entre els germans. Explicava que «a mi només m'ha faltat parir-ho, que quan ell va néixer jo tenia 9 anys. Sento molt tot el que li passa».

Tot i això, es mostra molt trista per tot el que està travessant Ortega Cano. Considera que es tracta d'una situació molt injusta que afecta la seva salut.

D'alguna manera, Conchi volia respondre-li a la seva cunyada. Ana María l'havia acusat de ficar-se al seu matrimoni, però ella ho va desmentir. Va negar que tant ella com la resta de germans haurien intentat desestabilitzar la relació en algun moment.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano ha perdut el contacte amb la seva germana. | GTRES
 

A més, va voler deixar ben clar que no va a casa seva des de fa «moltíssims anys». Per tant, ara no hauria tingut cap mena d'influència sobre ell.

Ortega Cano tampoc ha fet res per acostar-se a ella últimament. «Moltes vegades dic que si jo em morís, això es tranquil·litzaria», va apuntar la germana de l'extorero. Lamenten que molts la responsabilitzin de la situació per la qual està passant Ortega.

Explica que de la seva boca no ha sortit mai una mala paraula sobre la dona del seu germà. Això sí, durant la seva intervenció a l'espai de Telecinco li va enviar un missatge que possiblement no farà gaire gràcia a Ana María Aldón. Posa en dubte que realment tingui depressió.

Durant les últimes setmanes, va romandre allunyada de la televisió per recomanació d'un professional. Va viure un període molt delicat després de veure's desbordada per la pressió mediàtica.

Muntatge fotogràfic de Conchi Ortega Cano i la parella.
Conchi mai s'ha portat bé amb la dona d'Ortega Cano. | CatalunyaDiari
 

«Està malament de què? Se'n va anar a El Rocío, on és la malaltia? Malament estic jo que no puc ni caminar», assenyalava Conchi. Tractava de restar importància als problemes de salut de la dona d'Ortega Cano.

També va tenir un record per a Gema, la filla d'Ana María. Durant la seva entrevista al Deluxe «em vaig posar malalta, molt malalta», va dir indignada.

Ortega Cano perd suports

Ortega Cano comprova com el seu matrimoni trontolla. Cada dia que passa creu que hi ha menys possibilitats de reconciliació. Des de fa setmanes no conviuen sota el mateix sostre.

La seva dona va assegurar el cap de setmana passat que la seva intenció és dedicar-se més temps a si mateixa. A partir d'ara deixarà d'estar tan pendent dels altres. Això sí, es mostra preocupada pel seu fill.

Recorda que, encara que s'acabi el matrimoni, el torero continuarà sent el pare del nen. No el privarà en cap moment d'ell. La dissenyadora va tenir l'oportunitat de confirmar que tot anava de meravella a la relació, però no ho va fer.

Ortega Cano esperava que fes el pas de tornar al seu costat. Però des de fa temps cadascú fa la seva vida de manera independent.