IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ortega Cano molt preocupat pel seu fill Fernando, ja que podria entrar a la presó

Tot ha canviat en molt poc temps, ja que un jutjat de Sevilla ha anul·lat l'ordre que lliurava al jove de trepitjar la presó

José Fernando y Ortega Cano entrando en el centro psiquiátrico.
José Fernando i Ortega Cano entrant al centre psiquiàtric. | Diez Minutos

José Ortega Cano no aconsegueix aixecar el cap. Quan tot sembla que tornava a la normalitat a la seva vida, un dur cop ha tornat a enfonsar-lo. Aquesta vegada té a veure amb el seu fill José Fernando, un dels seus maldecaps més grans, tal com relata 'EsDiario'.

El destre pensava que el seu fill estava a resguard de trepitjar la presó, ja que, la Justícia havia entès que aquest no era el millor lloc per a una persona que el que realment necessita és un tractament per a les seves addiccions i problemes psicològics. Però ara tot ha canviat i Ortega Cano està pitjor que mai.

Sembla que un jutjat de Sevilla ha anul·lat la sentència que lliurava al jove de trepitjar la presó. Un fet que ha estat causat perquè José Fernando ha tornat a reincidir en el seu comportament delictiu. El jove continua sense poder controlar aquests impulsos que han convertit la vida de la seva família en un autèntic càstig.

Ara l'advocat ha recorregut per evitar aquesta greu situació enviant un escrit legal acompanyat d'uns informes mèdics als quals la revista 'Corazón TVE' ha tingut accés de la mà del periodista Saúl Ortiz.

«En el citat document es fa un repàs minuciós a les seves diverses addiccions algunes confesses públicament (cervesa, cànnabis, cocaïna) i es posa de manifest que José Fernando sofreix, com ell mateix va confessar a la televisió, una afectació psiquiàtrica que, si bé no és la bipolaritat com ell va reconèixer, sí que es tracta d'un trastorn límit de la personalitat que li impedeix tenir una compressió lògica sobre el que ocorre al seu voltant, així com per dominar les seves emocions: 'La seva afectivitat és làbil, no té ple control dels seus sentiments i pot reaccionar de forma anòmala davant comentaris o experiències. No manifesta càrrega d'ansietat. Memòria conservada amb distorsions en records que impressionen d'inexactes amb mescla de relacions temporals que poden contenir fabulació'», relata el mateix periodista.

A més, els perits que han avaluat a José Fernando adverteixen sobre la seva incapacitat per mantenir relacions afectives considerades sanes i responsables: «S'observa en ell poca capacitat de reflexió i sugestionabilitat en la qual altres persones, si actuen generant-li confiança, pot intervenir de manera eficaç sobre la seva voluntat, la qual s'aprecia feble i immadura».

Segons l'opinió dels experts, desaconsellen totalment que José Fernando mantingui relacions sentimentals o sexuals, ja que no sap distingir entre coses positives i negatives, un fet que podria posar en risc la seva integritat física i la dels qui li envolten.

Per tots aquests fets, José Ortega Cano torna a viure un dels pitjors moments de la seva vida, ja que els qui li coneixen, diuen que s'enfronten a la tragèdia més gran de la seva vida.

El destre fa molts anys que lluita perquè el seu fill millori i pugui tirar endavant, i aquest nou gir significa el descens al pou de nou. Tant el destre com la seva família, creuen que el millor és que José Fernando continuï com fins ara, tutelat per la Comunitat de Madrid i ingressat al centre psiquiàtric de Ciempozuelos.


Comentaris

envia el comentari