Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

Ortega Cano revela l'estratègia de la seva filla per allunyar-se d'Ana María Aldón

Ortega Cano deixa clar que Gloria Camila no vol saber res d'Ana María Aldón

Ortega Cano sap que Gloria Camila no suporta des de fa molt de temps la que és encara la seva dona, Ana María Aldón. Des de sempre, la relació entre la colombiana i la dissenyadora de Sanlúcar ha estat molt distant i només durant els primers anys totes dues es van respectar.

Ortega Cano sap que van mantenir una relació que, amb el pas dels anys, s'ha anat esquerdant d'una manera alarmant.

La crisi matrimonial que estan patint Ortega Cano i Ana María Aldón fet que la relació entre Gloria i l'andalusa encara fos pitjor.

Ara ja pocs neguen que entre elles no hi ha cap relació després de les crítiques que va fer Ana María Aldón contra la jove en diversos programes de televisió.

Ortega Cano confirma l'estratègia de la noia per esborrar-la de la seva ment

La filla de l'extorero va dir prou i unes setmanes abans de començar una aventura a un nou reality de Telecinco, Pesadilla en el paraíso, ha deixat les coses clares al plató de Ya es verano. A més, va voler tancar polèmica que fa perillar la salut d'Ortega Cano.

Entre altres coses, la noia va parlar al programa presentat per Frank Blanco sobre aquella esbroncada del 24 de juliol a la casa de Fuente del Fresno. Gloria ha estat molt sincera en referir-se al dret que té de parlar en el to que vulgui a casa seva.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano s'esperava tot el que ha acabat passant. | GTRES
 

Això sí, no ha esclarit quina és la situació actual del matrimoni, que malgrat estar a les acaballes continua vivint sota el mateix sostre.

El titular més destacat que ha ofert la nova concursant de Pesadilla en el paraíso ha estat revelar el motiu que la va dur a trencar de manera pública la seva relació amb Ana María Aldón. I és que hem sabut que ha deixat de seguir-la a Instagram.

Ortega Cano, de pedra amb la tàctica de la seva filla amb Ana María

Més enllà del que s'ha explicat les últimes setmanes, la raó per la qual Gloria Camila va deixar de seguir Ana María Aldón a Instagram va ser la següent. Va tenir a veure amb la seva entrevista al programa Déjate querer amb la seva filla Gema.

«He vist prou i llavors la vaig bloquejar», ha exposat amb sinceritat. «Vaig deixar de seguir-la perquè no volia veure res més, ja en tenia prou», afirmava a plató.

La colombiana sí que ha deixat clar que no ha bloquejat Ana María d'una altra aplicació. «Si vol parlar o trucar-me per WhatsApp, pot fer-ho», deia dilluns passat. Així, va donar a entendre que permet a la dona d'Ortega Cano fer el pas perquè puguin arribar a entendre's en un futur.

Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.
Ana María Aldón ha estat bloquejada per la seva fillastra a Instagram. | CatalunyaDiari
 

Alhora, la filla d'Ortega Cano ha aclarit altres termes que han sortit a la llum i que no són tal com s'han explicat, segons la noia.

La denúncia de Gloria després de veure el seu pare patir al mig del carrer

Sobre el retrobament del matrimoni a Costa Ballena, Gloria era molt contundent. «S'ha dit que hem coincidit Ana i jo, però no és veritat. Jo vaig anar a recollir el meu pare, però ell va baixar i jo el vaig esperar al cotxe, no vaig coincidir amb ella, tot segueix igual amb Ana María. No hi ha hagut acostament, no hi ha res entre nosaltres».

D'altra banda, Gloria va defensar Ortega Cano davant l'assetjament de la premsa que està patint. «Prou educat ha estat el meu pare perquè hi ha reporters i reporters. El que fan és perseguir i assetjar el meu pare esperant que exploti per poder gravar-lo».