Collage d'Òscar Dalmau i Thais Villas

Òscar Dalmau i Thais Villas es casen en secret: només els acompanyen 2 testimonis

La cerimònia civil s'ha realitzat aquest dilluns i els periodistes han marxat ràpidament a les seves respectives feines

La Thais Villas i l'Òscar Dalmau s'han casat en secret aquest dilluns, vint-i-vuit de novembre, al matí. La cerimònia ha estat íntima i amb ofici civil a Barcelona. La parella fa molts anys que estan junts i actualment tenen dos fills en comú.

Exclusivament els han acompanyat només els dos testimonis, necessaris per a la signatura de la relació. Així mateix, després del casament, la periodista nascuda a Fraga ha marxat de pressa perquè havia d'agafar l'AVE en direcció a Madrid. Allà treballa com a col·laboradora al programa 'El intermedio' de La Sexta

Una cerimònia curta, ràpida i sense gent

D'igual manera a les 12:00 del migdia, l'Òscar Dalmau ha presentat 'La competència' a RAC1 amb total normalitat. Segons ha publicat el diari Principal, la parella s'ha donat el «sí vull» al Registre Civil de Barcelona, situat a la plaça del Duc de Medinaceli. A la signatura només hi han anat els dos testimonis necessaris per a poder signar l'acord de parella entre els dos periodistes. 

La parella formada per les dues cares visibles de la televisió, acabats de casar, tenen dos fills en comú. La filla gran es diu Ia i té set anys i Miró és el petit de la família que ja n'ha fet els quatre. 

Una relació sorgida a la feina

Villas i Dalmau van coincidir a RAC1 fa molts anys. Allí es van enamorar i des d'aleshores han compartit una vida junts, però separats. Quan van decidir tenir fills, Villas, que estava entre Madrid i Barcelona va haver de conciliar la vida familiar amb la professional.

Primerament, va emportar-se a la filla gran, Ia, a Madrid, però amb l'arribada del segon a la família van decidir quedar-se a la capital catalana. D'aquesta manera la col·laboradora de La Sexta, viatja a Madrid només quan és necessari. 

L'Òscar actualment treballa al programa diari 'La competència' de l'emissora RAC1 com a codirector i locutor. Aquí va començar a treballar des de la seva creació, l'any 2009 i tracta l'humor basat en l'actualitat del dia emès de dilluns a divendres de 12 a 13 hores del migdia.