Oto Vans qualifica Telecinco de «misògina» i «retrògrada»

El jove youtuber ha arremès contra la cadena televisiva de Mediaset després d’haver participat a l'edició 2019 del reality de 'Supervivientes'

Oto vans qualifica Telecinco
Oto vans qualifica Telecinco | INSTAGRAM @OTOVANS

Oto Vans, conegut per ser una icona a YouTube on comparteix pensaments, experiències i consells de maquillatge, va ser el sisè expulsat de l’edició 2019 del reality d’aventures ‘Supervivientes’. Després del seu aïllament a l’illa d’Hondures, Oto Vans ha desconcertat els seus seguidors amb unes declaracions sobre la seva experiència a Telecinco. A través d’un directe realitzat al seu perfil d’Instagram, el jove youtuber ha opinat amb sinceritat sobre aquesta cadena televisiva.

L’opinió d’Oto Vans sobre Telecinco

Davant la pregunta d’un dels seus seguidors sobre l’experiència del reality darrere de les càmeres, Oto Vans no va dubtar a respondre que «odio el ‘postureo’ i el món Telecinco». Aprofitant que s’estava parlant d’aquest tema, Oto va explicar que ha rebutjat diverses invitacions per assistir al plató de ‘Sálvame Deluxe’.

Desconcertat, un altre fan va formular-li la següent pregunta: «Odies Telecinco i vas a ‘Supervivientes’ i a les gal·les?». L’influencer va contestar amb sinceritat afirmant que «odia» la cadena de Mediaset «després d’haver participat», a més de retreure’ls-hi que no l’hagin mostrat més al públic perquè «no feia el que ells volien».

Oto Vans durant la seva participació a 'Supervivientes 2019'
Oto Vans durant la seva participació a 'Supervivientes 2019' | MEDIASET

 

«Demanava als càmeres tornar a anar a pescar i ells em deien que no», continuava explicant Oto Vans. A més a més, resulta que en una ocasió, abans de l’inici d’una gal·la, va veure’s obligat a canviar el seu ‘look’, un fet que ha provocat que qualifiqui Telecinco de «misògina i retrògrada».

Durant el directe amb els seus seguidors, Oto Vans va assegurar que «els de producció em van dir que no podia anar així i que havia de posar-me roba de noi». Va insistir en el fet que no té pensat tornar a acceptar cap participació amb aquesta cadena televisiva, i que «he tancat aquesta etapa de merda de la meva vida». L’únic que ha tingut de bo per ell aquesta experiència és l’amistat que manté amb Mahi i Dakota, també exconcursants de ‘Supervivientes 2019’.

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari