IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

En Pablo, un argentí resident a Barcelona, va conèixer el seu fill de 19 anys a través de Facebook

L'home va passar un cap de setmana amb la Marcela, mare del seu fill, però no la va tornar a veure

Pablo a l'entrevista amb RAC1
Pablo a l'entrevista amb RAC1 | RAC1

No totes les famílies tenen un pare una mare i un o més fills. Cada cop més trobem famílies només amb un pare i els fills o amb dos pares o dos mares, i sobretot el que més trobem són famílies en les que hi ha una mare soltera que ha cuidat sola dels seus fills.

Això te molta relació amb la historia d’en Pablo, un argentí resident a Barcelona que va saber que tenia un fill de 19 anys a través de Facebook i de la forma més inesperada, va ser el seu propi fill qui li va dir, així s’ha recollit en una entrevista al ‘No ho sé’ de RAC1.

Pensava que era una broma

«Hola, necessito parlar amb vós, seria important que acceptessis la meva sol·licitud d'amistat», aquest és el missatge que va rebre el Pablo. A partir d’aquí una conversació en la que Santiago, la persona que li parlava, va explicar-li que ell era el seu fill.

El Pablo era d’Argentina, allà, fa uns 20 anys, va passar un cap de setmana amb una noia anomenada Marcela a qui no va tornar a veure. Temps després d’això va anar a viure a Barcelona.

«Com dir-te... ella va quedar embarassada i no es van veure més. Doncs d'aquesta trobada vaig néixer jo i aquí estic 19 anys després. Tinc la certesa que ets el meu pare biològic. Sé que sona estrany, però sé que és així», li explicava el jove.

En aquell moment el Pablo no va creure aquelles paraules i va pensar que seria una broma d’algun dels seus amics, pel que no va contestar al noi. Però després d’uns dies la situació encara feia pensar en Pablo que es va atrevir a parlar amb el Santiago, confessant que no l’havia cregut però que ja ho havia assimilat tot.

Final feliç

Després d’això tots dos van seguir parlant i compartint experiències i impressions, fins que va arribar un esperat dia. Pablo va anar de viatge a l’Argentina per passar el Nadal amb la seva família i va ser llavors quan pare i fill es van conèixer.

«Estava tremolant com una fulla i li vaig dir a la meva mare que m’acompanyés, sol no podia anar-hi», explica en Pablo sobre els moments abans de conèixer el seu fill. Afirma que en veure’l ell es va quedar clavat, sense saber que dir.

«No em sortia cap paraula, estava com tonto. El mirava, m’hi volia reconèixer. Estàs davant d’algú de la teva sang, havia de sentir alguna cosa, però sentia més por que altra cosa», explica. Per sort, finalment van poder mantenir una conversació i començar una relació, tot i que no l’habitual entre un pare i un fill.

Tots dos intenten ara veure’s quan poden, cosa difícil tenint en compte que un viu a Barcelona i l’altre a l’Argentina, però al menys ara tots dos es coneixen i mantenen algun tipus de relació.


Comentaris

envia el comentari