El president del PP, Pablo Casado

Pablo Casado deixa plantada a la cúpula de TVE

El líder del PP no assistirà a l'entrevista amb Mónica López

Pablo Casado ha deixat plantats als de TVE. El líder del Partit Popular hauria d'haver estat el 5 d'octubre en 'La hora de la 1' per ser entrevistat per Mónica López i els seus companys, no obstant això el susdit ha preferit declinar la invitació a última hora i no acudir al programa.

Pel que sembla, Pablo Casado no podrà acudir a l'entrevista per problemes d'agenda, ja que li ha estat impossible compaginar-los amb altres compromisos professionals. No obstant això, crida l'atenció que el Partit Popular no hagi ofert a un altre candidat per a enfrontar-se a les preguntes de López. En el seu lloc, s'asseurà la polèmica Cayetana Álvarez de Toledo, disposada a respondre a tot sense pèls en la llengua.

Cayetana va ser substituïda com a portaveu

La veritat és que aquest canvi d'última hora segur que no ha agradat gens al líder del PP, ja que el mes d'agost passat aquest va cessar la diputada com a portaveu del PP en el Congrés per les constants polèmiques que generava, una mesura que no va ser molt ben acollida per l'afectada.

Des de les passades eleccions, on resultava com a guanyador Pedro Sánchez, és gairebé impossible veure a Pablo Casado passejant-se pels platons de televisió, tal com feia en plena campanya. De fet, l'última vegada que Casado ha estat entrevistat per la televisió pública ha estat a l'inici de l'any, en la segona edició del Telenotícies que presenta Carlos Franganillo.

Al seu costat hi havia els altres líders de les principals formacions polítiques, pel que no li va quedar pràcticament més remei que acudir a la trobada. El president del PP també ha estat entrevistat en 'Los desayunos de TVE' , on per primera vegada anava a respondre les preguntes d'una presentadora de magazín matinal, no obstant això per problemes d'agenda no ha pogut ser.

En concret, crida l'atenció que Pablo Casado comuniqués a la cadena la seva decisió de no acudir a la trobada tan sols dos dies abans de tenir lloc l'entrevista. Cal recordar que des del PP ja s'havien referit al nou programa de Mónica López com un «contenidor d'agressions i sectarisme».

Sembla que caldrà esperar una mica més per a veure a líder del PP contestant a totes les preguntes de Mónica López i els seus tertulians. No obstant això, com a recompensa, podrem escoltar les declaracions de Cayetana Álvarez de Toledo que sens dubte no deixaran indiferent a ningú.