rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pablo Chiapella, Amador Rivas a 'LQSA', entrena per canviar el seu aspecte físic

Té un instructor i ja fa tres dies que va començar a entrenar al gimnàs
Pablo Chiapella s'ha apuntat al gimnàs per millorar el seu aspecte físic | cedida

 

El nom Pablo Chiapella, probablement, no et fa caure en el famós actor que tots coneixem per la sèrie 'La que se avecina', però Amador Rivas segur que sí que saps qui és. El 'cuqui' i pare de família que porta una vida plena d'aventures i bogeries en la ficció, també amaga molts misteris en la realitat.

 

Un dels fets més intrigants va ser la seva relació sentimental amb una de les estilistes de la sèrie que es diu Natalia. El nom de la seva dona no va sortir a la llum fins que ell mateix no ho va confessar. De la mateixa manera, es va saber que junt amb la seva parella van tenir una filla que es diu Valentina i ara té dos anys.

El seu nou objectiu

Actualment, ell mateix ha desvelat el seu nou propòsit en una entrevista de Telecinco en què ha parlat de la seva vida privada. A més, té molta presència en les xarxes socials i per aquest canal també ha difós un missatge explicant que té la intenció de realitzar l''Oeració Lobezno'. Es tracta d'una rutina d'entrenaments per millorar el seu aspecte físic i augmentar la seva musculatura.

 

De fet, no és l'únic integrant de la sèrie que recentment s'ha centrat en l'exercici, ja que Fernando Tejero, que interpreta a Fermín Trujillo, es va apuntar al gimnàs per ficar-se més fort. Ambdós han deixat de costat nous possibles projectes professionals per dedicar-se al seu cos.

Ràpids resultats

Tan sols fa tres dies que va començar a entrenar, però Pablo assegura que ja ha «complert objectius». «Tercer dia d'entrenament i mireu com se li ha ficat el braç», comentava junt amb una imatge on es veia el seu braç musculat. Pas a pas, vol aconseguir canviar el seu aspecte físic alhora que millorarà la seva salut.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris