Primer pla de Pablo Chiapella.

Pablo Chiapella sap que la segona dona s'ha enamorat d'un altre després del divorci

Pablo Chiapella haurà de fer front als nous canvis de 'La que se avecina'

Pablo Chiapella és un dels actors més coneguts de La que se avecina. L'intèrpret, més conegut pel seu paper d'Amador Rivas, va triomfar a la televisió amb un dels personatges més divertits, però que alhora fa tornar bojos els espectadors.

Com és lògic, l'actor ha decidit continuar interpretant el seu personatge més característic a la nova temporada de la sèrie d'èxit. Així mateix, tots els fans de la producció dels germans Caballero aconseguiran veure, de nou, els embolics del mític Amador.

Ara, Pablo Chiapella, que està molt il·lusionat amb el projecte, s'ha assabentat que els directors de la sèrie han hagut de fer un canvi dràstic de plans.

Pablo Chiapella en un photocall
Pablo Chiapella s'assabenta dels canvis a 'LQSA'. | GTRES

 

Pablo Chiapella, de pedra després de descobrir la identitat del nou galant

No hi ha cap mena de dubte que Pablo Chiapella està desitjant que s'estreni la nova temporada de La que se avecina. No és estrany perquè episodi rere episodi la sèrie va aconseguint cada vegada més èxit.

A més, aquesta temporada número 13 està plena de novetats. I és que els germans Caballero han decidit fer molts canvis pel bé de la sèrie.

En primer lloc, es va produir el comiat d'algunes cares conegudes, com José Luis Gil, Cristina Medina i Vanesa Romero, entre d'altres. A més, també es desconeixia si Paz Padilla tornaria a interpretar 'La Chusa' després del seu polèmic conflicte amb Mediaset.

Però, per sort, l'expresentadora reprendrà el seu paper en la producció, però, això sí, no apareixerà a la primera tanda d'episodis de la nova temporada. I és que després del seu acomiadament de la cadena la companya de Pablo Chiapella tenia altres compromisos professionals i els havia de complir.

Després, una de les altres modificacions importants ha estat el canvi dràstic d'edifici. I és que el clàssic Montepinar va dir 'adeu' definitivament a la temporada 12, de manera que ara es comptarà amb un altre edifici al centre de Madrid. En tractar-se d'un escenari completament diferent, els personatges comptaran amb nous veïns amb qui conviure.

Així mateix, l'arribada de noves cares al repartiment de la sèrie d'èxit provocarà que hi hagi girs inesperats a les vides dels personatges més mítics. Justament, uns dels veïns que experimentarà aquesta classe de canvis serà l''exdona' de Pablo Chiapella, Maite Figueroa, interpretada per Eva Isanta.

Eva Isanta
Eva Isanta tindrà una 'nova il·lusió' a la ficció. | Europa Press
 

I és que una de les incorporacions del format és la del conegut actor Álex Gadea, conegut per haver participat a El secreto de Puente Viejo i a Tiempos de guerra. El valencià interpretarà Alonso, un conegut empresari que és addicte a la feina.

De manera que el galant, només conèixer l'esbojarrada Maite, l''exdona' de Pablo Chiapella, començarà una relació amb ella. Tot i això, el veritable problema arriba quan Alonso guanya la custòdia compartida dels seus dos fills i fa que es mudin amb ell i la seva nova parella. Una situació que l'exdona d'Amador Rivas no veuria amb bons ulls perquè ja no havia d'encarregar-se dels seus fills.

El comiat de José Luis Gil i Cristina Medina

Sens dubte, a mesura que passa el temps, tots els fans de la sèrie on apareix Pablo Chiapella tenen més ganes que s'estreni la temporada 13. Tanmateix, per altra banda, els entristeix no comptar amb la companyia d'alguns personatges que han estat mítics a la sèrie.

José Luis Gil i Cristina Medina seran algunes de les baixes de la sèrie. Tots dos no han volgut participar en la nova entrega de la producció dels germans Caballero perquè volen centrar-se a curar-se de les seves respectives malalties.

Mentre que l'actriu continua apareixent davant de les càmeres per informar sobre les novetats del seu estat de salut, l'actor que interpreta a Enrique Pastor optava per fer tot el contrari.

I és que José Luis Gil decidia no pronunciar-se i, encara menys, a deixar-se veure públicament. Tot sembla indicar que està molt centrat en la seva salut, ja que ha viscut uns mesos molt delicats.

D'altra banda, només el temps ens dirà quan José Luis Gil tornarà a aparèixer a la televisió amb Pablo Chiapella.