Pablo Iglesias revela que els seus fills es diran Leo i Manuel

El líder de Podemos ha estat entrevistat al programa 'Ya es mediodía'

Pablo Iglesias junto a Irene Montero
Pablo Iglesias amb Irene Montero.   | Cedida

Pablo Iglesias no s'ha estat de res i ha descobert un dels secrets més ben guardats dels seus futurs fills. El líder de Podemos va explicar ahir mateix durant una entrevista al programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco el nom dels bessons que espera amb d'Irene Montero, la seva parella i número dos del partit.

Al fil de la revelació, doncs, el mateix Iglesias va dir que els seus fills es dirien Leo i Manuel. La notícia va agafar a molts per sorpresa, ja que el secretisme que mantenen Iglesias i la seva parella, Irene Montero, sobre la seva vida privada és absolut. L'únic que se'n sabia, de fet, va ser gràcies a una publicació d'Irene Montero a Facebook on explicava que «estic embarassada de gairebé 13 setmanes i dins meu creixen dues criatures».

 

Montero hauria escollit els noms

Pablo Iglesias, que mostrava públicament la seva cara més emotiva, va destacar també que l'elecció dels noms dels menuts havia estat cosa de la seva dona, Irene Montero. Així, Iglesias va explicar que ho havien fet a sorts i que la tria dels noms li havia tocat a ella.

La tria del cognom, en aquest sentit, hauria recaigut en el líder de Podemos i, per això mateix els dos menuts es diran Leo i Manuel Iglesias Montero.

Pablo Iglesias.

 

Iglesias i Montero, al centre de la polèmica

Pablo Iglesias i la seva parella Irene Montero han estat l'ase dels cops després que sortís a la llum el xalet que han comprat a la localitat madrilenya de Galapagar. La casa, valorada en 540.000 euros, dista molt de tot el que predicava Iglesias anys enrere, quan va l'any 2012 va criticar obertament Luis de Guindos per haver-se comprat un àtic de luxe per 600.000 euros.
 

En veure el gran ressò que generava la polèmica, Pablo Iglesias i Irene Montero van posar els seus càrrecs a disposició de les bases del partit. La consulta, però, es va saldar amb un suport majoritari a favor de la parella.  


Comentaris

envia el comentari