URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Pablo Iglesias i Iñigo Errejón ignoren la invitació per participar en 'Mi casa es la tuya'

L'equip del programa de Bertín Osborne els ha ofert la possibilitat de participar, però no ha obtingut resposta
Bertin Osborne en un moment del seu programa ‘Mi casa es la tuya’ | Telecinco

 

A punt de començar la temporada televisiva, molts programes ja escalfen els motors, informant sobre les novetats que portaran a la seva tornada a la petita pantalla. És el cas del programa de Bertín Osborne, 'Mi casa es la tuya', que podrem veure novament el pròxim 5 de setembre amb Manuel Carrasco com a invitat, segurament disposat a parlar de la seva recentment estrenada paternitat. Se suma així a una llarga llista de cares conegudes, que inclou polítics com Mariano Rajoy o Pedro Sánchez, presentadors com Paz Padilla, esportistes com Feliciano López i cantants com Rosa López. Tot ells, disposats a donar-se a conèixer d'una forma diferent de la que ja els coneixem. 

No obstant això, sembla que l'oportunitat de formar part del programa no resulta igual d'interessant per a dos coneguts polítics, Pablo Iglesias Iñigo Erejón, que es resisteixen a participar. De fet, segons 'La Vanguardia', ni tan sols han contestat a la invitació que l'equip d'Osborne els ha enviat: «Encara no hem rebut resposta», confessen des de la productora. «Tindran els seus motius, però la veritat és que tothom contesta, fins i tot per dir que no, com és el cas de Julio Iglesias i Joan Manuel Serrat». Després del pas d'Albert Rivera, líder de Ciutadans, Pedro Sánchez, secretari general del PSOE i Mariano Rajoy, president del govern, l'absència d'Iglesias resulta especialment incomprensible, tenint en compte que no s'ha negat a participar en altres espais com 'El Hormiguero' de Pablo Motos. 

 

Tot i que sense Iglesias ni Errejón, el programa de Bertín Osborne promet tornar amb moltes novetats aquesta temporada. Després que l'exconcursant d''Operación Triunfo', podrem conèixer altres invitats tan populars com la tenista Garbiñe Muguruza, la model Jon Kortajarena, Juanes, la cantant Ana Torroja o Paz Padilla, qui repeteix amb Bertín després de participar en l'especial dedicat als còmics. A més, sembla que vindrà acompanyada per un toc d'humor, ja que durant la gravació del programa hi va haver una apagada que va acabar convertint l'electricista en «un invitat més».