Pablo Iglesias i Irene Montero s'enfronten a un conflicte veïnal de 30.000 euros

La comunitat de veïns que agrupa els xalets de la zona on viuen no està incrita en el registre de la Comunitat de Madrid

Pablo Iglesias i Irene Montero es troben en ple conflicte veïnal | Cedida

El xalet que Pablo Iglesias i Irene Montero es van comprar a Galapagar els segueix donant més maldecaps. Si al principi, els problemes van arribar per les crítiques rebudes al fet que la parella traís els seus ideals comprant-se un habitatge d’aquelles dimensions, ara s’ha originat una trifulga veïnal entre els propietaris de la urbanització La Navata, que és la comunitat de propietaris que agrupa tots els xalets de la zona.

La comunitat de veïns no està legalment inscrita

Pel que es veu, aquesta comunitat de veïns no està inscrita en el registre oficial de la Comunitat de Madrid, cosa que és obligatòria. Aquest fet ha provocat recentment un problema pels propietaris dels diferents xalets, que van voler litigar als jutjats per una avaria i no ho van poder fer perquè no tenien personalitat jurídica.

 

Per tal de solucionar el problema, l’empresa que gestiona la comunitat de veïns ha proposat contractar els serveis d’un despatx d’advocats, honoraris dels quals sumen uns 30.000 euros, una xifra que molts veïns han trobat desproporcionada.

 

Imatge del xalet de Pablo Iglesias i Irene Montero
Imatge del xalet de Pablo Iglesias i Irene Montero | CatalunyaDiari.cat

 

D’aquesta manera els propietaris es troben ara mateix dividits en dos bàndols, uns que han donat el vistiplau a aquesta proposta, que és el cas de Pablo Iglesias i Irene Montero, i els altres que no volen acceptar aquesta despesa tan elevada i que demanen que es busqui una altra solució més econòmica. La cosa a més, no quedaria aquí, ja que hi ha altres terrenys dins la comunitat que no figuren en el registre de la propietat.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari