Una fotografia podria demostrar la relació entre Pablo López i Miriam Rodríguez

El cantant ha publicat una imatge que aviva els rumors d'una possible relació entre ambdós artistes
Pablo López i Miriam Rodríguez
Pablo López i Miriam Rodríguez podrien tenir una relació | Instagram

La relació sentimental entre el cantant Pablo López, de 34 anys, i l’ex concursant d‘'Operación Triunfo’, Miriam Rodríguez, de 22 anys, podria ser una realitat. Les sospites que entre ells hi hauria quelcom més que una bona amistat han sorgit arran d’una publicació compartida pel cantant a Instagram on apareixien junts, segons ha avançat 'La Coctelera'.

 

La fotografia, que és la primera que veiem d’ells dos fora de l’escenari, la publicava aquest passat dimecres Pablo López i en ella es pot veure els dos artistes molt còmplices, somrients, i el cantant amb una copa de vi a la mà.

 

Pablo López i Miriam Rodríguez a Instagram
Pablo López ha compartit una imatge amb Miriam Rodríguez | Instagram

 

«Una petita amiga em va dir un dia que compartir és viure... quanta raó! Gràcies a tots els que heu posat la veu on mereix tot l’equipàs que ho fa. Gràcies Tenerife per omplir aquest pavelló que sempre vaig veure des de la carretera. Gràcies a la música per creuar-me amb aquesta boja. I gràcies a les coses que són de debò.... Ah... segueixo sense telèfon!», aquestes són les paraules que acompanyen la imatge.

 

 

Pablo López i Miriam Rodríguez a 'Operación Triunfo'
Pablo López i Miriam Rodríguez abraçant-se al final de la seva actuació a 'Operación Triunfo 2018' | TVE

 

Pablo i Miriam, química als escenaris

Entre ambdós artistes existeix una química i una complicitat més que evident. Sobretot després de la seva primera actuació conjunta a 'Operación Triunfo 2018' amb la cançó 'No' que van escriure ells mateixos.

 

Des d'aleshores van començar a sorgir els rumors sobre una possible relació sentimental entre els dos artistes i és que tots dos van justificar haver compost aquesta cançó explicant que, un dia Miriam estava a casa d'ell i els va sorgir la inspiració per fer-ho. Davant els murmuris, els dos cantants van assegurar que eren molt bons amics i per aquest motiu l'artista estava a casa de Pablo.

 

 

Miriam, nova assessora de 'La Voz'

Actualment Pablo López és un dels 'coaches' del programa ‘La Voz’, programa d'Antena 3 que ha tornat a unir els dos cantants, al costat de Paulina Rubio, Antonio Orozco i Luis Fonsi. Cal destacar que, mentre continuar amb la gira del seu primer àlbum d'estudi 'Cicatrices', Miriam Rodríguez serà la nova assessora de Pablo i l'ajudarà a prendre les decisions.Comentaris

envia el comentari