Pablo López desmenteix una possible relació amb Miriam d''OT'

El cantant i ‘coach’ de ‘La Voz’ és fotografiat amb la seva parella, Claudia Nieto, sortint d’un conegut restaurant de Madrid

La química entre Miriam Rodríguez y Pablo López es evidente en los escenarios
Els dos cantants es van conèixer quan van entrar a 'OT' | TVE

Els missatges que es compartien els dos exconcursants d’’Operación TriunfoPablo López i Miriam Rodríguez per les xarxes socials, juntament amb la bona química que desprenien dalt de l’escenari quan cantaven junts, han donat com a resultat rumors i sospites sobre una possible relació amorosa entre ambdós. Ara, el ‘coach’ de ‘La Voz’ ha desmentit qualsevol sospita en reaparèixer amb la seva xicota per Madrid.

Els rumors sobre una possible història d’amor entre Pablo i Miriam anaven cada cop a més perquè, fins ara, cap dels dos s’havia pronunciat al respecte. El cantant va decidir desmentir la notícia d’una forma directa: va reaparèixer amb la seva parella, Claudia Nieto, sortint d’un conegut restaurant de Madrid.

Mantenen una bona relació d’amistat

Les alarmes van saltar a causa dels missatges que els dos cantants s’enviaven mútuament per les xarxes. En lloc d’enfadar-se pels rumors i la pressió rebuda, els dos protagonistes bromejaven per les xarxes realitzant comentaris de doble interpretació: «Que s’acabin els rumors... estic amb ell», escrivia divertit Pablo López en un vídeo on apareixia amb Miriam i David Bustamante

Pablo López i Miriam Rodríguez
Pablo López i Miriam Rodríguez mantenen una relació d'amistat | Instagram

 

És evident que els dos exconcursants del ‘talent show’ es tenen complicitat i respecte. Pablo ha comptat amb la gallega perquè l’ajudi a escollir el millor concursant per les batalles de ‘La Voz’ d’Antena 3, on ell és el ‘coach’.

Pablo segueix amb Claudia Nieto

L’amor entre Pablo López i Claudia, la filla del periodista i presentador Julio Nieto, arrencava enmig dels rumors sobre una possible relació entre el cantant malagueny i Malú. La notícia saltava en els mitjans de comunicació després que Pablo posés punt final a una relació de més de deu anys amb Laura Devesa.

La imatge que mostra a Pablo López i Claudia Nieto sortint del conegut restaurant de Madrid | Europa Press

 

Ara, un any després de la notícia sobre l’inici de la seva relació, Europa Press informava que Pablo López i Claudia Nieto seguien junts i, pel que sembla, acaramel·lats. Les mirades, els petons, les confidències... l’afecte entre els dos era evident.

L’amor de la seva vida, la mare

Si Pablo López ha confessat un veritable amor, aquest ha estat el que sent per la seva mare. El cantant malagueny no es talla a l’hora de parlar sobre ella, Lola Jiménez Peñuelas, afirmant que «a vegades, la meva mare era l’única que venia als meus concerts», com explicava a ‘Viva la vida’ fa uns dies. Tanmateix, Pablo va definir a la seva mare afectuosament: «La meva mare és com jo en la música, no pretén res».

Pablo López i la seva mare, Lola Jiménez Peñuelas | Revista Love

 


Comentaris

envia el comentari