TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Pablo López trenca la seva relació amb la seva nòvia Laura per una possible 'embolic' amb Malú

Tots dos són solters i la seva gran connexió no ha pasat desapercebuda a ‘La Voz’ de Telecinco

 

Deu anys després i davant la incredulitat dels fans, el cantant Pablo López i Laura Devesa han optat per partir peres. De fet, des que el cantant va debutar a 'Operación Triunfo' la relació de López amb Devesa ja era de domini públic, però ara, la seva relació ha tingut un canvi de guió totalment inesperat.

 

El pas del temps, però, ha deteriorat la relació i ambdós han decidit separar-se. López, doncs, es queda sense la dona que, segons ell, havia inspirat la totalitat de les lletres de les seves romàntiques cançons.

 

A més a més, la parella ha anunciat la ruptura en petit comité, perquè aquesta no transcendís a la premsa rosa.

Així mateix, l'exgimnasta Laura Devesa sempre s'ha sentit bé lluny dels fócus mediàtics i, per la qual cosa, no ha volgut que la ruptura omplís pàgines i pàgines de diaris.

 

Tot el contrari que Pablo López, exconcursant de 'Operación Triunfo' i actual coach de 'La Voz'. Programa en el qual, segons diversos mitjans, el cantant hauria mantingut una relació amorosa amb una altra cantant que participa en el programa, Malú. Així, sembla que la química s'ha apoderat dels dos i la seva relació podria anar un pèl més enllà. 

 

Malú també és soltera 

Malú tindria 'via lliure' amb López, ja que també és soltera. La cantant va trencar amb Gonzalo Miró, amb qui ha estat més de 3 anys, i ara, els rumors sobre una presumpte relació amb Pablo López haurien augmentat exponencialment.

 

De fet, la seva relació a 'La Voz' és tan clara, que diversos fans del programa han optat per batejar-los com «Palú». Un joc de paraules que sembla indicar que entre Pablo López i Malú hi ha quelcom més que una simple amistat. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris