Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos no s'amaga i li diu a Tamara Falcó el que molts pensen

Pablo Motos li deixa clar a Tamara que no pot seguir així

Tamara Falcó va anar a la seva cita de cada dijous a 'El Hormiguero'. Molt centrada en els preparatius del casament amb Íñigo Onieva, la marquesa de Griñón no té temps per a gairebé res. Tot i això, l'altre dia Tamara va sentir una cosa per part de Pablo Motos que no s'esperava i amb el que molts estan d'acord.

En les últimes setmanes, a més de protagonitzar diverses portades de la revista ¡Hola!, Tamara no ha parat de viatjar: Finlàndia, Praga... Romàntiques escapades que confirmen que la reconciliació amb el seu xicot els ha tornat la il·lusió per recórrer el món i passar temps junts.

Tamara Falcó
Tamara Falcó i Íñigo Onieva | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Entre viatges i els preparatius de casament, a Tamara no li queda temps per a altres assumptes, ni tan sols per temes de feina. Així ho va demostrar dijous a la nit a 'El Hormiguero'. Un dels temes que va abordar el programa va ser el fet que plantés Mohammad VI a Pedro Sánchez en l'última trobada amb Espanya.

Pablo Motos, al fil de la notícia, va preguntar als seus col·laboradors si mai els havien deixat plantats. El presentador esperava que cadascun d'ells expliqués exemples en què s'haguessin vist en aquesta situació. El primer a parlar va ser Juan Del Val, que es va referir a una situació en què Núria Roca i ell s'havien vist.

«Una vegada ens van trucar a tots dos per fer una firma de llibres en un centre comercial d'una novel·la que havíem tret. Arribem allà i hi havia uns cartells gegants amb les nostres cares, un cordó de seguretat per a les masses i un vigilant. Però per allí no va venir ningú! Va ser un moment força dramàtic, sobretot perquè hi era l'amo de la llibreria i dues dependentes, donant-nos conversa, és clar».

Pablo Motos remuga a Tamara

Tot seguit, li va arribar el torn de paraula a Tamara perquè expliqués la seva experiència. La filla d'Isabel Preysler  va reconèixer «Estic intentant pensar, però la veritat és que no em ve res». «Cristina, tu?», convidava a respondre la seva companya, la qual no va contestar, cosa que ha provocat burles entre el plató.

Davant d'aquesta situació, Juan del Val va comentar: «Això és un tema improvisat». Deixava clar, així, que el tema proposat per Pablo Motos era al guió del programa. El mateix presentador, en comprovar que Tamara no s'havia preparat el tema, li va fer veure la seva angoixa.

Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.
Tamara Falcó no ha sabut què respondre a la pregunta de Motos | Europa Press

«Però, a veure, Tamara! A veure, no hem dit abans de la tertúlia que jo us preguntaria si us han deixat mai plantats? No has fet els deures!». Amb aquestes paraules, Pablo Motos va deixar clar com estava de molest.

«Jo he fet els deures, però no se m'acudia res, no sempre se'm pot acudir alguna cosa. Però avui he donat la targeta d''El Hormiguero' per primera vegada i d'això no m'has dit res. Estic fent progressos en la meva petita carrera televisiva», li ha respost Tamara.

Foto de Tamara Falcó somrient a 'El Hormiguero'.
Tamara Falcó cobra una xifra important per cada aparició a 'El Hormiguero' | Atresmedia

Motos, que no esperava aquesta resposta per part de Tamara, va intentar treure-li importància a l'assumpte: «Has fet una 'verònica', te n'has sortit prou bé».

Quant cobra Tamara Falcó per cada aparició a 'El Hormiguero'

Tamara, que està representada per Susana Uribarri, estaria cobrant uns 2.500 euros setmanals per la seva participació en el programa presentat per Pablo Motos.

Per tant, cada mes augmentaria per aquest concepte el compte bancari uns 10.000 euros. A més, també duu a terme les tasques de jurat a 'El Desafío', espai produït per 7 i Acción.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp