Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Allau de crítiques a Pablo Motos per una imatge d'ahir a 'El Hormiguero'

Els espectadors van carregar contra el programa per la seva irresponsabilitat en plena pandèmia

'El Hormiguero' s'ha tornat a convertir en polèmica després d'un moment viscut durant el programa. En plena crisi epidemiològica i sumits en restriccions per evitar els contagis i frenar d'una vegada per totes la pandèmia que ens porta colpejant des de fa mesos, hi ha algunes actituds que posen de manifest la irresponsabilitat d'alguns i la conscienciació d'altres. A hores d'ara ja sabem què hem de fer per mantenir-nos segurs, però sembla que a vegades s'oblidi, com vam poder veure al programa emès el dimarts 10 de novembre.

Pablo Motos va comptar amb la presència de l'actor Luis Tosar amb qui va parlar sobre la pandèmia i com està afectant la crisi sanitària al món del cinema. El presentador es va mostrar molt molest amb certes actituds de la població que encara segueixen sense respectar les mesures de seguretat i sense pensar en el risc que això comporta, no només per a ells sinó per a la seva família. Una reflexió amb molt de pes i que estava destinada a conscienciar sobre la importància de complir amb les normes.

La irresponsabilitat d''El Hormiguero'

Fins aquí tot perfecte si no fos perquè minuts després Pablo Motos va fer passar a plató a la 'Film Symphony Orchestra', composta per 45 músics i el seu director. Un gran nombre de persones aglomerades al centre del plató amb els seus respectius instruments disposats a fer el seu número sense guardar distància de seguretat i, òbviament, sense mascareta.

Conscient i intuint el que posteriorment passaria, Pablo Motos va voler deixar clar que tot el número estava plenament subjecte a la normativa de seguretat per combatre la Covid-19: «Per descomptat, aprofito que estan tots posant-se en la seva posició per dir que abans d'entrar aquesta nit aquí tothom s'ha fet una prova PCR i tothom és negatiu, així que estem tots segurs», va voler justificar Motos.

Les xarxes critiquen amb duresa l'actuació

Per molt que el presentador volgués justificar la presència de més de 40 persones en un mateix lloc i sense distància de seguretat entre ells, els espectadors no van trigar a criticar la irresponsabilitat que el programa acabava de cometre. Si uns minuts abans, Pablo Motos feia un al·legat en contra d'aquells que no respecten les mesures de seguretat, com és possible que s'ajunti a un nombre tan elevat de persones en un mateix lloc i sense les degudes precaucions?.

Els usuaris de les xarxes socials no van deixar escapar l'ocasió per mostrar el seu malestar amb el programa pel qual havia passat. Els mitjans de comunicació han de ser un exemple per a la població i un ajut per a conscienciar sobre la importància de ser responsables, i per això els espectadors es van mostrar molt molestos amb l'actuació de Pablo Motos.

L'al·legat de Pablo Motos que s'ha girat en contra seu

El fet que va fer esclatar el cap dels espectadors van ser les contradiccions a les quals, en qüestió de segons, va caure el mateix Pablo Motos. L'entrevista amb Luis Tosar sobre la pandèmia va ser molt interessant i tots dos van treure a la llum la poca solidaritat d'alguns ciutadans: «Hi ha gent que es contagia i no sap per què, perquè ho ha fet tot bé, i és que ha tingut la mala sort d'enxampar molts aerosols -les petites partícules que es queden en l'aire i que poden contenir virus-. Cal ventilar tot el que es pugui», recomanava Pablo Motos.

Unes paraules que van cridar molt l'atenció després que donés pas a la 'Film Symphony Orchestra'. «Pablo Motos a les 21.50 fa un 'speech' cunyat sobre la manca de mesures contundents, i a les 21.55 junta 30 trompeters a 20m² a tocar al plató», criticava un usuari a Twitter.