Primer pla de Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos envia un missatge directe després de la ruptura

El presentador ha enviat una pulla a Tamara Falcó

Pablo Motos es caracteritza per no tenir pèls a la llengua, i menys al seu programa, que s'emet cada nit entre setmana en prime time. Per això ha decidit enviar un missatge que no ha deixat ningú indiferent. Perquè, a més, gaudeix de molta confiança entre els seus companys i altres col·laboradors del programa. Sobretot amb Tamara Falcó, que s'estava recuperant de la ruptura tan dolorosa amb Íñigo Onieva.

La influencer ha ja reprès la seva rutina de treball al 100% i va prendre la decisió de no parlar de nou sobre aquest dolorós fet a la televisió. De fet, es va prendre un petit respir i va decidir no sortir més a la petita pantalla durant un període de temps, que va acabar sent curt.

De fet, la germana d'Ana Boyer va peregrinar fins al santuari de Lourdes com a viatge espiritual i retrobar-se amb ella mateixa. Ara, sembla que està totalment recuperada i es mostra com si no hagués passat res. El seu estat d'ànim, almenys de cara als altres, sembla estar intacte malgrat haver patit per la ruptura. Sembla tan feliç que s'ha pres de broma la pulla que li ha llançat Pablo Motos en plena emissió del programa en què col·labora.

«Això és moda ara?»

Tot va començar perquè, a la taula on es reuneixen tots els tertulians, van començar a fer broma sobre la dessuadora de Juan de Val, acolorida i molt juvenil. Tothom comentava que el color d'aquella peça no va amb el comunicador. Tot i que aquest s'ha mostrat en desacord amb ells, ja que estava molt content amb la seva darrera adquisició.

I amb tota la confiança del món, Pablo Motos també s'ha atrevit a analitzar el look de Tamara Falcó. «Això és moda ara? Les ratlles?», li deia. La seva companya portava un mono de ratlles diplomàtiques, amb escot fluid i mànigues àmplies. «Et fiques també com el que porto posat?», li deia sorpresa. «Sembla un pijama, però bé...», contestava l'altre. «Totalment, sembla un pijama i vaig supercòmoda», concloïa la marquesa.

Foto de Tamara Falcó a 'El Hormiguero'
Tamara Falcó a reprès la seva rutina a El Hormiguero  | Atresmedia

No és la primera vegada que el presentador deixa anar una pulla d'aquest tipus als companys. I és que té 'zasques' per a tots ells. En realitat, aquest tipus de comentaris els sol fer a la secció que comparteix amb Pilar Rubio sobre moda i tendències.

Fins i tot també amb Núria Roca, tot i que mai no s'havia mofat de la marquesa de Griñón. El marit de Laura Llopis reconeix que és un negat per al món de la moda, ha de ser difícil ser un especialista quan cada nit has de portar la mateixa camisa blanca i americana negra davant de les càmeres.

Tot i que cal esmentar que El Hormiguero s'ha convertit en un lloc de treball molt plàcid per a tots els col·laboradors. Pilar Rubio es va negar a renunciar al seu lloc quan es va traslladar a París per la feina del seu marit, Sergio Ramos, i tampoc no ho ha fet la filla de Carlos Falcó.

Pilar Rubio a 'El Hormiguero'
Pilar Rubio no vol abandonar el seu lloc de treball a El Hormiguero  | Atresmedia

De fet, aquest ha esdevingut el lloc on més ha parlat sobre la seva ruptura. Fins i tot va ser aquí on va donar la primera notícia del seu (fallit) casament. I ja, després que se sabés tot el que va passar sobre la infidelitat, Tamara ho feia servir com a mitjà per parlar-ne. Amb bromes i molta gràcia, això sí, valors que mai no van abandonar la influencer, ni tan sols en els seus pitjors moments.