IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pablo Motos explica en directe quins són els trastorns obsessius-compulsius de la seva dona

Curiosament, mentre ho feia, el programa va patir un problema tècnic i va marxar el so

Pablo Motos ha recibido la visita de Alexandra Jiménez y Paco León
Curiosament, mentre ho feia, el programa va patir un problema tècnic i va marxar el so. | Antena 3

Com explica 'Lecturas', Pablo Motos va tenir l'oportunitat de descobrir alguns detalls desconeguts sobre la seva dona, Laura Lopis. Ho feia amb motiu del tema central del programa, els trastorns obsessiu-compulsius, i la visita d'Alexandra Jiménez i Paco León que, justament, venien per parlar de la seva última pel·lícula, 'Toc Toc', que indaga sobre aquest tipus de trastorns. Durant l'estona que han compartit, Pablo s'ha interessat pels 'Toc' i per la pel·lícula i, a més, no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de treure a la llum algunes de les obsessions de part del seu equip.

No obstant això, al moment d'arribar a la seva dona, guionista del programa, sembla que es va produir un «casual» incident, que deixava el plató sense so. Per això, el programa va decidir donar pas a publicitat i els espectadors van començar a especular-se que podria tractar-se d'una petita broma de guió, una forma de «censura» encoberta per part de Llopis. La versió que va oferir el programa en el seu compte de Twitter, contràriament, defensava que la dona de Pablo Motos no va tenir res que veure, i que no sabien que havia passat.

En qualsevol cas, el programa va poder veure's de forma íntegra i sense la fallada a la pàgina web d'Atresplayer, on es descobria el misteriós secret de Laura Lopis: «Aprofitaré per dir els TOCs de la meva dona, que ara no em pot interrompre", arrencava. "La meva dona els té tots. És més fàcil dir els que no té dels que té: per exemple, tot el que fa un peu, ho ha de fer l'altre. Té una cosa que no la controla que, quan estem menjant en un restaurant, em dóna puntades. Em dóna una puntada, l'hi dic, i em dóna una altra amb l'altre peu», revelava Pablo, mentre reia.


Comentaris

envia el comentari