IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pablo Motos rep nombroses crítiques per la seva entrevista a Peter Dinklage

Molts consideren que el presentador va fer el ridícul, en recórrer al seu nanisme per fer-li una pregunta sense sentit

Pablo Motos ha rebut nombroses crítiques per la seva entrevista a Peter Dinklag | Antena 3

Pablo Motos torna a protagonitzar una gran polèmica, i és que últimament no aconsegueix escapar dels nombrosos atacs per les entrevistes que fa als seus invitats. Aquesta vegada no ha estat una excepció, ja que l'últim invitat amb qui el presentador d''El Hormiguero' ha rebut moltíssimes crítiques és Peter Dincklage, més conegut com a Tyrion Lannister a 'Joc de trons'. L'actor és un dels protagonistes de l'anunci d'Estrella Damm d'aquest estiu, 'La vida nuestra', dirigit per Raúl Arévalo, motiu pel qual ha estat invitat al 'talk show' d'Antena 3. Tot i així, com és habitual a 'El Hormiguero', l'actor ha hagut d'escoltar preguntes que no li han agradat massa, i les xarxes continuen parlant del «ridícul» de Pablo Motos. 

«Dius que estàs molt agraït amb l'autor de 'Joc de trons', George R. R. Martin, perquè ha humanitzat tots els nans de la ficció. Sempre us posen com a follets o elfs, personatges que no són reals, però aquesta vegada sí, i és una cosa que agraeixes», va dir Pablo. Molt probablement, el que intentava era normalitzar un tema que sol ser tabú, però va acabar fent una pregunta que molts consideren innecessària i sense sentit.

La resposta de Peter Dinklage va ser: «Sí, els nans són reals». Això va deixar totalment descol·locat Motos, que no va saber com continuar. A continuació, va intentar arreglar-ho, dient: «Ja, ja, els nans són reals i forts», mentre li tocava el braç. Amb tot això, molts continuen pensant que va fer el ridícul, i les xarxes socials s'han omplert de missatges on es critica, una vegada més, Pablo Motos com a entrevistador. 


Comentaris

envia el comentari