Pablo Motos visiblement emocionat en recordar la mort de la seva mare

Pablo Motos reconeix que han trencat la relació i que no volen tornar a parlar-se

Pablo Motos s'assabenta dels motius d'aquesta enemistat

Pablo Motos acaba de fer públics els motius que van portar aquests dos professionals de la comunicació a trencar la seva relació, tant laboral com personal. La tensió ha arribat fins al punt que tots dos han decidit no tornar a dirigir-se la paraula

Durant tots els anys en què ha estat a la pantalla petita, el conductor de El Hormiguero ha tingut l'oportunitat de treballar, braça a braç, amb molts professionals de la televisió i la ràdio. Encara que amb quasi tots continua mantenint una molt bona relació, la veritat que hi ha una persona amb qui Pablo Motos ha tingut algun problema.

Ara acaba de sortir a la llum els motius que van portar Alfonso Arús a trencar la seva relació amb el seu company Jorge Salvador, productor i director de El Hormiguero. A més, ha confessat per què no té relació amb el presentador del format esmentat.

Pablo Motos s'assabenta dels motius

Pablo Motos és conscient que la relació entre Jorge Salvador i Alfonso Arús és pràcticament inexistent. A finals dels anys 80 i principis dels 90, aquests dos professionals de la comunicació es van convertir en un dels duets amb més èxit de la televisió.

Imatge de Pablo Motos amb cara de preocupació a El Hormiguero
Pablo Motos no sap què dir. | Atresmedia

No obstant això, la seva amistat es va truncar quan el coproductor de El Hormiguero va decidir acceptar una oferta, el 1997, per treballar amb Xavier Sardá a Crónicas Marcianas. Des d'aquell moment, tots dos van decidir trencar tots els vincles que els unien. I, encara que, fins ara, cap dels dos no s'havia volgut pronunciar, Alfonso Arús ha trencat el seu silenci al costat de Siro López.

«Vam decidir anar per camins diferents, perquè ell té una oferta molt bona de Gestmusic per anar-se'n a fer Cròniques Marcianes. I jo, en canvi, tenia la proposta de continuar a TV3. Li vaig dir que no fos ximple i que l'agafés perquè era una proposta que estava molt bé. Se'n va anar i vam quedar molt bé, sense cap problema», va començar explicant el company de professió de Pablo Motos.

Va ser en aquest moment quan el presentador va decidir revelar el motiu real pel qual, avui dia, no es parla amb el soci de Pablo Motos. «Amb el pas dels anys, va passar una cosa que sempre m'ha preocupat i mai no li he posat remei. Hi ha gent que sol pensar que alguns presentadors utilitzen els seus contertulians com si fossin José Luis Moreno amb els seus ninots. Hi ha una periodista al meu programa, Mónica Planas, que ataca amb certa assiduïtat El Hormiguero. I es va començar a dir que jo criticava Pablo Motos, cosa que no és veritat».

Primer pla d'Alfonso Arús.
Pablo Motos s'assabenta dels motius de l'enemistat entre Alfonso Arús i Jorge Salvador | Atresmedia

Arús ha apuntat que l'origen del conflicte entre ells tres ha estat la «manca d'informació respecte a l'autor de les crítiques» i ha assegurat que «al final el que queda és que estic enemistat amb ells o al contrari i, per part meva, això és completament absurd». «Jo no he arribat a discutir mai amb Pablo Motos, perquè no tinc el gust de conèixer-lo. I tampoc he discutit mai amb Jorge Salvador», va assegurar a continuació.

Després de més de 25 anys d'amistat, Alfonso Arús està disposat a tenir un acostament amb qui un dia va ser el seu gran amic i company de batalles. «És veritat que hi ha un distanciament, en el sentit que no ens veiem, però jo no tinc res a retreure-li a ell i crec que ell tampoc no hauria de fer-ho amb mi. També et dic que, per l'altra banda, hi pugui haver dubtes, perquè hi ha contertulians que es converteixen en la veu del seu amo. No és el meu cas, jo respecto l'opinió de tots els meus col·laboradors».