IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pablo Motos treu els colors a Monica Carrillo a 'El Hormiguero'

El presentador va intimidar la periodista amb les seves preguntes pujades de to

Pablo Motos i Mónica Carrillo a El Hormiguero | Antena 3

Pablo Motos és un seductor sense descans, ha quedat evidenciat en les seves entrevistes a El Hormiguero. La majoria de noies que passen pel plató surten afalagades pel presentador i fins i tot de vegades desorientades, i no és d'estranyar. Pablo Motos és un conquistador nat i coqueteja amb qualsevol que l'hi posa fàcil. Així ha succeit al programa de la nit del dimarts 31 de gener, aquesta vegada amb Mónica Carrillo.

La periodista va acudir a El Hormiguero per presentar el seu nou llibre, una recopilació de microrelats que havia compartit al seu Twitter al llarg dels últims anys: El tiempo todo locura. Però el seu company d'Antena 3 no estava gaire interessat en el llibre i es va decantar més per parlar de Mónica: «Tu ets un mite eròtic i ho saps. Hi ha vegades que veig les notícies i, si el volum de la tele és baix, les segueixo mirant igual. Estic encantat que surtis a la televisió», deia en començar l'entrevista. Però les bales d'amor de Pablo a Mónica no van acabar aquí. Mónica Carrillo es va mostrar sorpresa davant la «gran seducció» del presentador. «M'està quedant una mica com Paco Martínez», admetia Pablo, encara que va seguir llançant-li preguntes compromeses que estaven fora de lloc: «Creus que els homes els atraus tu i per això els agrada llegir-te?» o «Tu portes biquini o vestit de bany? De quin color més o menys?».

Seguidament, Pablo Motos va escollir alguns dels microrelats del llibre de Mónica perquè els llegís al programa, i com no podia ser d'altra manera, va escollir els més pujats de to. La periodista va acabar confessant que estava començant a sentir vergonya: «M'estic enrogint per la vergonya», i Pablo es va excusar defensant que havia triat el que enganxaria més el públic per comprar el llibre.


Comentaris

envia el comentari