Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Pablo Motos somrient en vestit negre, una imatge sense samarreta amb la mà a la cara i un emoji amb una lupa a l'ull

Pablo Motos es treu la roba i tots es fixen en la mateixa part del seu cos

Pablo Motos ha sorprès els espectadors d''El Hormiguero' quedant-se en directe en roba interior

A l'última emissió d'El Hormiguero, Pablo Motos ha sorprès tothom. Ho ha fet en despullar-se, com a part d'un repte proposat pel convidat, Steve Aoki.

Primer pla de Pablo Motos com a presentador d'EL Hormiguero a Antena 3
Pablo Motos ha tornat a fer parlar tothom | Atresmedia

Aquest moment inesperat ha captat l'atenció de l'audiència i també ha generat un debat intens a les xarxes socials. En concret, per una particularitat física de Pablo Motos que no ha passat desapercebuda: els abdominals.

Pablo Motos accepta el repte del seu convidat a El Hormiguero

El darrer programa d'El Hormiguero va començar com qualsevol altre, amb una entrevista i amb segments d'entreteniment. Tot i això, la nit va fer un gir inesperat quan el convidat, el DJ Steve Aoki, va suggerir a Pablo Motos fer una cosa inesperada.

Ni més ni menys li va oferir que fes amb ell una cosa que duu a terme habitualment per relaxar-se i tenir cura del cos. Es tractava de ficar-se en una banyera amb gel i mantenir-s'hi tant de temps com fos possible. I el presentador no va dubtar a acceptar fer aquesta proposta tan singular en ple directe del programa, tot per l'audiència.

Captura d''El Hormiguero' amb Pablo Motos en camisa blanca parlant amb Steve Aoki amb jaqueta de colors a taula el 13 de juny de 2024
Pablo Motos ha dit sí a la proposició del convidat | Atresmedia

Pablo Motos es despulla i deixa perplex tothom

Quan Pablo Motos es va desposseir de la seva vestimenta, el plató va quedar en silenci momentàniament, seguit d'una onada de rialles i aplaudiments. Ara bé, allò que realment va captar l'atenció de tots no va ser només l'acte de despullar-se, sinó també una característica notable física del presentador. Ens estem referint al cos tonificat i al fet que tenia uns abdominals molt marcats.

El presentador d'El Hormiguero, al mateix temps que Steve, es va ficar a la banyera de gel i la cara d'angoixa va provocar les rialles. Això sí, a poc a poc, va aconseguir relaxar-se i així va poder aguantar la barbaritat de quatre minuts dins d'aquella. Un veritable èxit, que va provocar una onada d'admiració del públic present.

Les xarxes socials, mentrestant, es van omplir de comentaris sobre el seu tonificat físic i, en particular, sobre els seus abdominals, que van ser el focus de molts elogis. Però també van rebre bromes i burles d'altres internautes.

Nombrosos espectadors van quedar impressionats per la dedicació evident de Pablo Motos a l'exercici físic, cosa que ha esmentat diverses vegades, però que poques vegades havia compartit de manera tan directa. La seva musculatura i estat físic es van convertir ràpidament en tendència, amb molts admirant la seva disciplina i uns altres criticant-lo per aquesta exhibició innecessària.

Les plataformes com ara Twitter i Instagram es van inundar de comentaris i mems en qüestió de minuts. Els hashtags PabloMotos i ElHormiguero es van posicionar ràpidament als primers llocs de les tendències. Alguns usuaris van destacar la valentia del presentador per acceptar el repte i mostrar-se sense complexos, mentre que uns altres es van enfocar a qüestionar el moment.

Captura d''El Hormiguero' amb Pablo Motos sense samarreta i banyador negre amb la mà a la cara el 13 de juny de 2024
Pablo Motos ha generat molt d'enrenou a les xarxes per culpa dels seus abdominals | Atresmedia

Entre els comentaris més repetits, hi havia aquells que ressaltaven el físic del marit de Laura Llopis amb per la seva excel·lent condició. Exemples són aquests: “Des de quan Pablo està fornit?”, “No oblidem que està a prop dels 60 anys. Arribar amb aquest cos, jo ho signo” i “Increïble”.

Això sí, hi va haver qui van aprofitar l'ocasió per burlar-se de la part que va cridar més l'atenció del cos del presentador. Ho van fer amb tuits com els següents: “Sembla que s'ha empassat la closca d'una tortuga”, “Els seus abdominals són rars” i “Em parteixo. Té els mateixos abdominals que Leticia Sabater”.