YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pablo, el pare del fill d'Ona Carbonell, i la seva curiosa història d'amor

La nedadora ha donat la benvinguda al seu primer fill

Ona Carbonell amb la seva parella Pablo Ibáñez en un photocall. 18 novembre 2019
Ona i Pablo acaben de ser pares del seu primer fill | Catalunya Diari

Tot i haver estat la guanyadora de 'Masterchef Celebrity' i una campiona olímpica, Ona Carbonell sempre ha procurat mantenir la seva vida privada lluny del focus mediàtic. Per això va sorprendre quan el 2016 va aparèixer a la catifa vermella de la Gala del Dia Mundial de la Infància que organitza la plataforma solidària 'Do It For Them!' a favor de la Fundació Vicente Ferrer, al costat d'un jove a qui va presentar com la seva parella.

Es tractava de Pablo Ibáñez, un noi que fins al moment havia romàs a l'ombra de la nedadora, de qui es desconeixia la seva vida sentimental. Sobre Pablo poques coses es coneixen. El que més destaca és que era gimnasta i que és una de les cares habituals en els esdeveniments solidaris.

La seva història d'amor amb Ona Carbonell va començar al centre d'alt rendiment de Sant Cugat. A tots dos els va unir la passió per l'esport. Pablo era gimnasta a la Selecció, una vocació que va deixar poc després de conèixer a Ona, mentre que ella iniciava el seu camí com a nedadora en l'equip olímpic.

Les professions de tots dos fan que coincidir resulti una mica complicat, però Pablo Ibáñez fa tot el possible per acompanyar Ona en les seves competicions. «Saber que Pablo hi és m'ajuda, i quan no pot per email», confessava la nedadora en una entrevista. El que Ibáñez hagi estat també esportista d'elit l'ajuda a entendre la professió d'Ona. Una professió a la qual cal dedicar el màxim temps possible.

Ona i Pablo fa més de deu anys que estan junts, i ja han donat la benvinguda al seu primer fill en comú que ha nascut fa tot just unes hores, però per ara no tenen plans de passar per l'altar. «Algun dia arribarà, però de moment, Carpe Diem» opinava la nedadora.


Comentaris

envia el comentari