Pablo Ráez abandona per fi l'hospital

Ha passat un total de 62 dies a l'hospital de Màlaga

Després de 62 dies de lluita contra la leucèmia, Pablo Ráez deixa enrere l'hospital de Màlaga. El jove deixava constància a les xarxes socials, durant les últimes setmanes, de les dificultats d'afrontar aquesta terrible malaltia. No obstant això, la seva lluita i positivisme han commogut a tot el món i han servit d'exemple para milers de pacients que lluiten contra el càncer. El jove va comunicar el dimarts que estava a l'espera de rebre l'alta mèdica i aquest mateix dimecres diversos mitjans recollien aquestes imatges de Ráez sortint de l'hospital.

Recentment Pablo assegurava que no es podia creure «que demà jo vagi a sortir d'aquí, això et canvia amb totes les forces, et fa fort, increïblement fort». No obstant això no ha estat un camí gens fàcil, com plasmen aquestes paraules publicades al Facebook de Ráez: «Aquestes últimes setmanes han estat de pura foscor i patiment, per a mi es queda tot això, perquè encara que intenti explicar-ho realment és impossible fer-vos sentir amb paraules el sofriment tan gran que he tingut. Hi ha hagut moments en els quals pensava que em quedava aquí».

A Catalunya Diari hem seguit l'evolució de Pablo Ráez, i per tant és una excel·lent notícia la recuperació del jove i, encara millor, una gran font d'inspiració per tots aquells que han de bregar dia a dia amb una malaltia tan colpidora com la leucèmia.

  

  


Comentaris

envia el comentari