IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Pablo Ráez dona una espectacular lliçó d'humanitat abans de morir

«Donem més somriures, fem més abraçades», deia el jove en la seva última reflexió a les xarxes socials

Pablo Ráez a l'hospital | Facebook

Pablo Ráez ha aconseguit emocionar i motivar moltíssima gent gràcies als seus missatges esperançadors durant la seva lluita contra la leucèmia, que li va prendre la vida el passat 25 de febrer. L'última reflexió del jove, del passat 16 de gener, no va ser menys. En el seu compte de Twitter i d'Instagram, va compartir amb els seus seguidors un llarg i emotiu missatge, que ha marcat a molts dels seus seguidors, especialment després de la trista notícia de la seva mort.

Donant una espectacular lliçó d'humanitat, Ráez va animar la gent a centrar-se més en valors com l'amor o la gratitud per la vida, i a no pensar tant en coses poc importants com els diners, que en molts casos comporten desgràcies. Ell afirmava: «El planeta s'està degenerant a poc a poc, l'estem destruint, fonem els pols, produïm sense control, provoquem guerres, assassinem persones i un llarg etcètera que fan que aquest món s'apropi a la seva fi, i tot això ho estem fent per diners», i afegia: «Fem més somriures, fem més abraçades, donem més pau, donem la millor versió de nosaltres mateixos. Donem gràcies a la vida per donar-nos el gran luxe de poder despertar-nos cada matí, siguem més agraïts».

 

He tenido una reflexión que me gustaría compartir con vosotros. Vivimos en un sistema de vida en el que trabajamos y ganamos dinero por tiempo, es decir vivimos por y para el tiempo. Vivimos esclavos de este sistema que se basa en la pura burocracia. El planeta se está degenerando poco a poco, lo estamos destruyendo, derretimos los polos, producimos sin control,provocamos guerras, asesinamos personas y un largo etcétera que hacen que este mundo alcance su fin y todo esto lo estamos produciendo por dinero. No somos felices con lo que tenemos, siempre queremos más. La vida se debe basar en lo básico que se necesita y vivir en un sistema que realmente mire por cada persona y por cuidar este impresionante planeta lleno de belleza. Tenemos que ser más felices y ver realmente lo que estamos haciendo por y para el mundo,tenemos que empezar a darnos cuenta de la importancia que tienen realmente las cosas y valorar las verdaderamente importante. Demos más amor, primero a uno mismo y después a el mundo. Hasta que no te quieres a ti mismo no puedes querer a los demás. Demos más sonrisas, demos más abrazos, demos más paz , demos la mejor versión de nosotros mismos. Demos gracias a la vida por darnos el gran lujo de poder despertarnos cada mañana , seamos más agradecidos.

Una publicación compartida de Pablo Ráez. (@srraez) el


Comentaris

envia el comentari