IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pablo Ráez ho està passant malament per un rebuig de la medul·la

Tot i així segueix amb la seva recuperació

Males notícies per a Pablo Ráez | Cedida
 

Ráez, al que van diagnosticar leucèmia quan tenia divuit anys i que va aconseguir un donant de medul·la després d'una campanya a través de les xarxes socials denominada «Repte un milió», ha indicat que està «feliç, com sempre» i que va «a per totes». «Tots els dies penso si tornaré a recuperar-me correctament», ha manifestat en el seu missatge, si bé creu que «realment» no li importa «mentre pugui gaudir» de la seva vida. El de Marbella ha aprofitat l'ocasió per felicitar «la vida, no el Nadal. Us felicito a tots els que viviu cada dia com si fos l'últim».

Ráez, que va comentar dies enrere que actualment anava a l'hospital dues vegades per setmana, ha volgut agrair en una foto de l'esmentada xarxa social a «totes aquestes persones que em segueixen dia a dia», a «tots els donants nous» i a l'Hospital Regional de Màlaga «per tot el que fa per mi i segueix fent». Ha finalitzat el seu missatge donant «gràcies a la vida» després d'instar a tothom «a somriure més»: «un somriure és el regal més bonic que et poden donar».

 

Feliz, como siempre. Voy a por todas, cada dia es un un día increíble lleno de cosas buenas, y obstáculos que superar pero eso es la vida, dar el máximo de ti cada día. De nuevo os felicito la vida no las navidades, os felicito a todos los que vivís cada día como si fuera el ultimo. Amaros a vosotros, amad a los vuestros, amad a la vida, que es maravillosa. Todos los días pienso si volveré a recuperarme correctamente y realmente no me importa mientras pueda disfrutar de mi vida. Estoy teniendo ahora un periodo duro en el que estoy teniendo un rechazo de la medula que se le llama enfermedad de injerto contra huesped(eich). Es algo complejo de explicar, pero lentamente me estoy recuperando. Tenemos que sonreír más. Tenemos que dar más alegría a la vida, más alegría a las personas , a nosotros mismos ... Una sonrisa es el regalo más bonito que te pueden dar. Gracias a todas estas personas que me siguen di a dia , que me escriben , que me animan , que me apoyen... sois geniales y tenéis un corazón de oro Gracias a todos los donantes nuevos, a todos los que quedan, a todos los jóvenes que quieren cumplir su mayoría de edad por ayudar en este mundo . Gracias al hospital carlos haya por todo lo que ha hecho por mi y sigue haciendo. Gracias a mi famili, a mis amigos, a los nuevos y a los de siempre, os quiero mucho. Gracias a todos, gracias a la vida. GRACIAS

Una foto publicada por Pablo Ráez. (@srraez) el


Comentaris

envia el comentari