Pablo Urdangarin celebra els seus 17 anys amb la família i amb total discreció

La situació familiar és cada vegada més difícil i l'ingrés del seu pare a la presó sembla més proper que mai
Imatge de Pablo Urdangarin amb 16 anys | Diez Minutos

 

El dia de la Constitució, el 6 de novembre, és una data assenyalada a la residència dels Urgdangarin. I és que el segon fill d'Iñaki i l'Infanta Cristina, Pablo Urdangarin, celebra els seus 17 anys.

 

El jove, a punt de complir la majoria d'edat, ha fet els 17 anys enmig d'una evident i misteriosa discreció. El petit dels Urdangarin ha celebrat el seu aniversari lluny de les mirades dels mitjans i envoltat només de la seva família. I és que cal recordar que el seu pare podria ingressar a presó en breu pel «cas Nóos» i, de fet, l'últim que busquen és protagonitzar portades de diaris i revistes.

Lluny d'Espanya i sense part de la família

Sigui com sigui, aquest no és el primer aniversari que el jove Pablo viu lluny d'Espanya. De fet, aquest és el cinquè any consecutiu que el celebra lluny de la península. Ja que el primer el va celebrar a Washington i, posteriorment, els ha anat celebrant a Ginebra, on ha passat gran part de la seva adolescència.

 

Com informa 'Semana', la difícil situació de la seva família és especialment dolorosa pels més petits, ja que es veuen obligats a viure lluny de la seva família. Mentre cosins, tiets i avis resideixen a Espanya, els Urdangarin es veuen forçats a viure lluny del territori espanyol a causa de les corrupteles dels seus pares. Tot i això, amb qui sí tenen més tracte és amb la part familiar d'Iñaki, als qui visiten amb certa freqüència a Vitòria.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris