Primer pla de Pablo Urdangarin elegant

Pablo Urdangarin descobreix per sorpresa que podria tenir un nou germà

Pablo Urdangarin s'assabenta de manera casual que podria néixer un altre fill

Pablo Urdangarin, segon fill dels exducs de Palma, es va convertir en improvisat portaveu quan es va conèixer la infidelitat del seu pare a la infanta Cristina de Borbó. El jove, que està molt centrat en la seva carrera esportiva com a jugador del Barça d'handbol, es troba els micròfons a la sortida dels entrenaments. L'última notícia que ha conegut pels mitjans ha estat que possiblement la família s'ampliï.

Va ser just després de publicar-se les imatges en què Iñaki Urdangarin passejava de la mà amb una dona per la platja de Bidart. Aleshores, la premsa va buscar el fill de la infanta Cristina, que viu a Barcelona. Pablo va arribar a contemplar una possible reconciliació entre els seus pares: «Tant de bo es reconciliessin, jo crec que seria normal».

Pablo Urdangarin improvisat portaveu davant de les notícies de la seva família

El jove ha intentat mantenir-se sempre en un punt intermedi sense posicionar-se a favor dels seus progenitors. De fet, així parlava del seu pare fa uns mesos: «Jo he pogut aprendre molt dels meus pares. El meu pare, per exemple, també ha estat esportista i ha hagut d'estudiar alhora que jugava a handbol».

Muntatge de Iñaki Urdangarin i el seu fill Pablo
Pablo Urdangarin no vol posicionar-se en la separació dels seus pares. | Catalunya Diari

Pablo Urdangarin és el més mediàtic dels quatre fills, perquè els seus germans tenen vides completament allunyades dels mitjans. Juan, el gran, du a terme tasques solidàries; Miguel estudia fora d'Espanya; i Irene encara és menor, i resideix amb la infanta Cristina a Ginebra.

Pablo Urdangarin parla sobre el seu avi i el seu cosí Froilà

Fa pocs dies a Pablo li van preguntar per l'escapada del seu pare i la seva xicota a la casa de la urbanització La Pleta de Baqueira. L'esportista del Barça no va voler opinar sobre el tema: «Res a dir, sempre el mateix ja». De qui sí que va parlar és del seu avi, amb qui va coincidir al funeral a Atenes de Constantí de Grècia.

Preguntat pels rumors d'un retorn a Espanya de l'emèrit, Pablo ha mostrat quin és el seu desig. «Tant de bo, espero que sí, ja ho veurem». Sobre el seu cosí Froilà, recentment instal·lat a Abu Dhabi, Urdangarin ha assegurat que mantenen bona relació: «Ens emportem molt bé, la veritat».

Fonts properes a Iñaki parlen d'un possible embaràs

Fa uns dies coneixíem la notícia del possible embaràs d'Ainhoa Armentia, la parella del pare de Pablo. La informació va ser publicada al diari Mamarazzis i la periodista Lorena Vázquez compartia un missatge rebut al seu telèfon mòbil:

«Hola, Lorena, et volia comentar una informació que m'ha arribat. Tinc un amic que és molt amic d'un dels germans d'Iñaki Urdangarin. Em diu que Ainhoa Armentia està embarassada, que està com boig amb aquesta notícia i sembla que tota la família ja sap la notícia. S'ho han pres bé».

Ainhoa Armentia amb una jaqueta verda
Fonts properes a Iñaki han comentat que Ainhoa Armentia podria estar embarassada. | Europa Press

La informació aportada per aquest diari ha estat comentada per multitud de mitjans de comunicació fins a arribar a Ainhoa. Ella mateixa en primera persona va voler respondre als rumors que apuntaven que seria mare novament, aquesta vegada amb l'exduc de Palma. Ainhoa Armentia, en veure els micròfons, ha parlat amb la premsa, cosa a la qual no ens té acostumats.

«Això ha estat una sorpresa per a mi també, sembla que vosaltres sabeu més que jo», ha començat dient la parella d'Iñaki Urdangarin. Aparentment molesta, l'advocada ha donat a entendre que no espera un fill amb la seva parella actual. Les paraules d'Ainhoa, de 44 anys, descarten que ampliarà la família.

Crida l'atenció la seva reacció davant de la notícia que s'ha filtrat per les fonts de l'entorn d'Iñaki, que haurien aportat aquesta informació. La protagonista ha deixat clar als mitjans que s'han acostat a preguntar-li quina és la seva resposta.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!