Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin ja no pot negar que està passant amb la seva àvia: hi ha fotografies

Pablo Urdangarin sempre ha comptat amb el suport de la seva àvia

Pablo Urdangarin està apostant fort per la seva carrera com a jugador d'handbol al Barça. El jove és l'orgull del seu pare, Iñaki Urdangarin, ja que està seguint els seus passos i no li està anant gens malament. L'exduc de Palma fa acte de presència als partits del seu fill cada vegada que la seva agenda li ho permet.

En l'últim partit que va disputar a Burgos, Iñaki hi era per donar suport a Pablo, però no ho ha fet sol. Pablo Urdangarin compta amb una gran fan que no pot amagar: la seva àvia, Claire Liebaert. La mare d'Iñaki Urdangarin és la fan número u de Pablo i el jove no ho pot negar.

Per a Claire és tot un orgull veure el seu net seguint els passos del seu pare. Per això, no dubta a donar-ho tot per animar-lo en cada partit. Les càmeres d'Europa Press van poder captar Claire animant el jove de manera molt propera i afectuosa.

Iñaki Urdangarin i la seva mare Claire Liebaert
Iñaki Urdangarin amb la seva mare, Claire Liebaert | Europa Press

Pablo Urdangarin i el gran suport de la seva àvia, Claire Liebaert

El jove ha demostrat que té unes inquietuds i aficions molt semblants a les que va tenir el pare en la joventut. Pablo Urdangarin està instal·lat a Barcelona, on ja ha aconseguit independitzar-se i la seva carrera dins del món de l'handbol és la seva prioritat més gran.

No hi ha dubte que Iñaki estarà sent tot un referent per a Pablo, i que ell estarà instruint en tot perquè triomfi. El suport familiar és fonamental en una carrera com aquesta, i Pablo Urdangarin hi compta. L'encara marit de la infanta Cristina no es perd res del seu fill, però aquest no és l'únic suport amb què compta l'espoertista del Barça.

Pablo Urdangarin no pot amagar que la seva àvia, Claire Liebaert, és un dels seus grans suports de la seva carrera esportiva. En un dels últims partits que va disputar el jove a Burgos, Iñaki va estar al costat de la seva mare per donar-li suport. Segons van poder captar les càmeres d'Europa Press, la mare d'Iñaki no podia evitar animar i victorejar el seu net des de les grades.

Imatge d'Iñaki Urdangarin amb el seu fill Pablo durant un dels seus partits
Iñaki va veure com jugava el seu fill amb el Barça. | Europa Press

Sens dubte, Claire Liebaert és una àvia molt orgullosa del seu net i que, amb 87 anys, no se'n perd res. Com hem pogut comprovar a les fotografies, la mare d'Iñaki no s'ha perdut ni un moviment del seu net a l'equip blaugrana.

Sembla que Claire i Pablo tenen una fantàstica relació àvia-net, i sempre s'han donat suport mútuament en els darrers anys. Cal destacar que la família ha viscut uns temps molt convulsos i complicats últimament, on la pressió mediàtica ha estat desmesurada.

La bona relació de Pablo Urdangarin amb la seva àvia

Pablo Urdangarin ha trobat en Claire un gran suport. Tot i això, molts es pregunten com és realment la relació del jove amb la seva altra àvia, la reina Sofia. La veritat és que mai s'ha vist la reina emèrita en un dels partits del seu net amb l'equip culer. Això ha despertat moltes especulacions en els darrers temps, ja que Sofia sembla estar més distanciada de la vida de Pablo.

D'altra banda, cal destacar que el rei emèrit sí que ha vist el seu net jugar més d'una vegada quan aquest ha visitat Espanya els últims temps. Això obre la porta a tota mena d'especulacions sobre com és la veritable relació de Pablo amb Sofia de Grècia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!